COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

Troba el teu espectacle

Espectacles en cartellera

Grups fins al 20% dte. 
20 gener 2021 al 28 març 2021
Districte Cultural L'Hospitalet

LUZIA te lleva a un México imaginario, un sueño en el que la luz calma el espíritu y la lluvia sosiega el alma.

Inspirado libremente en México, el espectáculo LUZIA es una oda fantástica y acrobática de la rica y vibrante cultura de un país, cuya riqueza se deriva de una extraordinaria mezcla de influencias y colisiones creativas – una tierra que inspira admiración con sus impresionantes paisajes y maravillas arquitectónicas, alentado por el indomable espíritu de su pueblo.

El cuadro escénico de LUZIA entrelaza un mosaico intrincado y contemporáneo que despierta los sentidos y te transporta a un lugar suspendido entre los sueños y la realidad.

* Consulta aquí las zonas de precio.

* Consulta aquí los precios para reservas a partir del 19-12-20.

Adreça: LUZIA Barcelona – Debajo de la Gran Carpa – Travessia industrial 50, L’Hospitalet Barcelona 08907
Grups fins al 30% dte. 
15 setembre 2020 al 01 novembre 2020
Teatre Poliorama - Barcelona

Una peculiar troupe d’òpera, composta per cinc excèntrics cantants, es disposa a realitzar un recital amb un repertori dels més grans compositors de l’gènere. Al llarg de la representació s’aniran desvetllant les passions ocultes i els anhels d’un d’ells, que portaran conseqüències absurdes i impredictibles. Serà una nit per recordar!

Cinc cantants lírics són els protagonistes de The Opera Locos, un espectacle còmic operístic en què els grans èxits de l’òpera es fusionen amb altres estils musicals de la forma més original. Amb una singular posada en escena i acurada estètica. The Opera Locos aconsegueix crear una experiència nova i diferent a l’hora d’experimentar l’òpera i, sobretot, apropar-la a tots els públics d’una manera fresca, inusual i divertida.

Producció de Yllana, Klemark Espectáculos Teatrales i Rami Eldar.

 

Grups des de 32€! 
08 octubre 2020 al 07 març 2021
Teatre Tívoli - Barcelona

BILLY ELLIOT arriba al Teatre Tívoli de Barcelona després d’oferir onze temporades de gran èxit a Londres, quatre a Broadway i tres a Madrid. A partir de la seva estrena al Teatre Tívoli, Billy Elliot només podrà veure’s a Barcelona.

Incloent l’exquisida banda sonora composada per Elton John, amb increïbles coreografies, una posada en escena espectacular i una història emocionant, BILLY ELLIOT ofereix una experiència teatral única i extraordinària que ha conquerit els cors del milions d’espectadors a tot el món.

*BILLY ELLIOT és un espectacle recomanat per a majors de 7 anys.

*Pots consultar els preus a partir del 04-09-20 aquí.

Grups al 15% dte. 
17 juny 2020 al 19 juliol 2020
Teatre Poliorama - Barcelona

La Llamada” va començar com un musical underground al hall del Teatre Lara, però el públic i la crítica el van alçar fins a l’escenari principal on ha penjat el cartell de “no hi ha localitats” des de llavors. El musical, amb cançons originals i una banda de rock en directe, és una comèdia sobre l’amistat, el primer amor, la recerca de la identitat, l’electro-latino i Whitney Houston.

Ha estat escollit millor muntatge teatral pels lectors d’El País, guardonat amb 13 Premis Broadway World – incloent Millor musical, Millor actriu, Millor direcció i Millor actriu de repartiment – va triomfar en els Fotogramas de Plata 2013 amb Macarena García com a Millor actriu de teatre i en els Premis de Teatre Musical amb Belén Costa com a Millor actriu de repartiment. També ha obtingut nominacions en els Premis de la Unió d’Actors, el Premi Llibertat Teatre 2015 per als seus directors i el premi a millor obra teatral TIME OUT 2017.

Més d’1 milió de persones ja s’han sentit “La Llamada”.

El 2017 s’estrena amb gran èxit de crítica i públic la seva adaptació cinematogràfica, la qual compta ja amb 5 nominacions als premis Goya 2018 a més de nombrosos premis entre els quals destaquen 2 premis Latin Beat Film Festival 2017 i 2 premis Feroz 2018, com també , amb la seva versió internacional “Holy Camp!”.

Segòvia. Campament cristià La Brúixola. Bernarda, una monja nouvinguda, vol salvar el campament amb la seva cançó “Viurem ferms en la fe”. La Germana Milagros, una jove amb dubtes, recorda el molt que li agradava Presuntos Implicados. I la Maria i la Susana, dos adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Latina. Però des que Déu se li apareix a la Maria una nit, tot està canviant. I és que a Déu li encanta Whitney Houston.

“La Llamada” és una epopeia en clau Disney amb actuacions musicals que segueix el desenvolupament d’una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per acabar sent un cant a la llibertat i al primer amor.

 

Fins al 25% de descompte! 
21 febrer 2020 al 29 març 2020
Teatre Tívoli - Barcelona

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions programades de A CHORUS LINE des del dijous 12 i fins al dijous 26 de març (ambdós inclosos) queden anul·lades.

Per totes les funcions programades a partir del 27 de març, anirem informant a través dels canals habituals, en cas que patissin modificacions.

Antonio Banderas ens porta A Chorus Line, un dels més importants musicals de tots els temps, inspirador i apassionant. Consta d’un cos de ball que crea coreografies electrificants; els seus passos ens expliquen històries de somnis que ens captivaran al llarg de tot l’espectacle.

En un teatre buit, en un escenari nu, es realitza el càsting per a un nou musical de Broadway.

Per a un grup de ballarins, és el moment de la seva vida, l’oportunitat per realitzar el que sempre havien somiat: BALLAR.

*L’actor Pablo Puyol interpretarà el paper de Zach, rol que en les funcions de Màlaga assumeix Antonio Banderas.

Fins al 30% dte. 
12 octubre 2019 al 18 abril 2020
Onyric Teatre Condal - Barcelona

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions programades de EL PARE DE LA NÚVIA des del dijous 12 i fins al diumenge 29 de març (ambdós inclosos) queden posposades.

Per totes les funcions programades a partir del 27 de març, anirem informant a través dels canals habituals, en cas que patissin modificacions.

En Francesc-Ramon Pujols-Pinyol, mestre pastisser i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, és a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d’en Francesc Ramon. El gendre ideal.
Endut per l’emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el “bodorrio” del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, ha contractat al Circ Cric per a la canalla, l’Orquestra Simfònica del Vallès i fins i tot els del Piromusical de la Mercè. Però tot agafa un gir imprevist quan un dia abans de la boda, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat nou mesos després de la seva última infidelitat… El pitjor malson del Francesc Ramon és apunt de fer-se realitat: i si els nuvis resulta que també són germans?

Grups fins al 20% descompte! 
17 abril 2020 al 14 juny 2020
Teatre Coliseum - Barcelona

Els Morancos compleixen 40 anys als escenaris i els seus amics més propers decideixen preparar una espectacular FESTA SORPRESA, en la qual no faltin els moments més destacats de les seves trajectòries, els seus èxits musicals i els seus personatges de sempre.

Una cosa que a priori podria semblar senzilla, pot convertir-se en una autèntica odissea si les persones seleccionades per organitzar tan important esdeveniment són Omaita i Antonia.

Mentrestant, Cesar i Jorge Cadaval aliens a aquests preparatius, estan immersos en una profunda crisi professional provocada en gran part per la seva dilatada trajectòria en comú. Tant és així, que Jorge es troba en parador desconegut des de fa mesos, cosa que no ajudarà a l’apropament del duo, ni tampoc a la celebració de tan esperada festa.

Aconseguiran Omaita i Antonia vèncer les adversitats i celebrar al costat de Cesar i Jorge la seva festa sorpresa?

… 90 minuts et separen de la resposta …

Grups fins al 25% dte. 
23 gener 2020 al 29 març 2020
Teatre Coliseum - Barcelona

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions programades de HITS des del dijous 12 i fins al dijous 26 de març (ambdós inclosos) queden anul·lades.

Per totes les funcions programades a partir del 27 de març, anirem informant a través dels canals habituals, en cas que patissin modificacions.

QUÈ ÉS HITS?

HITS –el nom no enganya– conté el millor del millor de Tricicle, o gairebé, perquè per força hem hagut de deixar de banda esquetxos que de ben segur algú trobarà a faltar, encara que sigui el més llarg de tots els espectacles que hàgim fet: cent minuts farcits de gags que tothom té a la memòria.

HITS –acrònim d’Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent– reuneix dotze esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum, compost de gags curtíssims, que tanca l’espectacle i deixa el públic a punt del col·lapse respiratori. Gairebé tots hi apareixen tal com es van estrenar, ja que el pas del temps –tret d’aspectes tecnològics que hem obviat o variat– no els ha afectat gens ni mica.

Grups fins al 30% 
25 març 2020 al 07 juny 2020
Teatre Poliorama - Barcelona

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions programades de T’ESTIMO SI HE BEGUT queden anul·lades.

“Sempre que escrius històries t’imagines cares de personatges i al teu cap hi ressonen els diàlegs. Tothom em diu que sempre, en els contes, hi explico molt com són els tons de veu dels personatges. Algun cop m’han fet un elogi bonic: “Aquests contes són molt teatrals”.

Però no em podia imaginar que la tindria, la teatralitat. I va i em regalen això. El teatre. Unes ties que admiro, una companyia que admiro, un director que admiro decideixen que tots aquests personatges (no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics) pujaran a l’escenari. Jo els “veuré” i els “sentiré”.

Un escriptor sempre té influències d’altres escriptors, esclar, però també de moltes altres coses de la vida. D’un quadre que ha vist, d’algú a qui ha estimat, d’un vi que s’ha begut, d’una cançó que ha sentit. Puc dir que Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal han influït en la meva vida: he sortit trasbalsada (aquesta és la paraula) d’algunes de les obres que han fet. He sortit cantant i volent abraçar desconeguts.

Hem triat els contes més divertits (també n’hi ha algun de tristot, sí, no s’ha pogut evitar). Espero que les meves obsessions siguin també les vostres. M’agradaria que sortint de veure l’obra (els que no som del ram sempre diem “obra” i no “espectacle”) també volguéssiu cantar i abraçar desconeguts (entre els que m’incloc).”

Empar Moliner

Reserva el teu grup! 
18 setembre 2019 al 01 novembre 2020
Teatre Victoria - Barcelona

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions programades de NADA ES IMPOSIBLE des del dijous 12 de març i fins al diumenge 12 d’abril (ambdós inclosos) queden posposades.

Per totes les funcions programades a partir del 27 de març, anirem informant a través dels canals habituals, en cas que patissin modificacions.

“NADA ES IMPOSIBLE”,  l’espectacle de l’Antonio Díaz – EL MAGO POP, que està triomfant des de la seva estrena el Setembre de 2017 al Teatro Rialto de Madrid, arriba al Teatre Victòria de Barcelona, oferint un viatge a través de l’extraordinari, ple de sorpreses, diversió, sensibilitat, ritme i emoció, en una aventura plena d’il·lusions que confirma que, quan EL MAGO POP surt a escena, res és impossible!

Després de portar la seva màgia a més de 150 països amb els seus programes a DMAX – on va tenir l’honor de poder sorprendre al mateix Stephen Hawking amb un dels seus jocs – i convertir-se en l’il·lusionista més taquiller d’Europa amb el seu anterior espectacle, “LA GRAN ILUSIÓN”,  Antonio Díaz torna a demostrar la seva inesgotable capacitat per a sorprendre des del primer minut, en aquesta ocasió amb “NADA ES IMPOSIBLE”.

Si encara no l’has vist en directe, prepara’t per a veure coses increïbles, que et captivaran i t’emocionaran!!

Fins al 35% de descompte! 
02 abril 2020 al 31 maig 2020
Teatre Tívoli - Barcelona

Més de 30 actors i 20 músics en directe, l’orquestra més gran del teatre musical espanyol, junt amb un equip de més de 100 persones, ofereixen a l’espectador una experiència única com no s’ha viscut mai al Teatre Tívoli.

El Médico és un musical basat en la novel·la de Noah Gordon, qui ha participat activament en el procés creatiu, aportant idees i apunts. En paraules de l’escriptor, <<l’emoció de la novel·la ha aconseguit traspassar a la música per a que els lectors puguin experimentar les aventures d’en Rob J. Cole d’una manera nova i maravellosa>>.

Londres. Segle XI. La vida del petit Rob J. Cole canvia el dia que es queda orfe i descobreix que posseeix un do insòlit: pot predir la mort. En Rob s’endinsa a l’aventura, disposat a creuar mig món per convertir-se en metge. Només l’amistat, la seva vocació i l’amor l’empenyen a sobreviure.

 

Fins al 15% de descompte! 
01 abril 2020 al 12 abril 2020
Teatre Coliseum - Barcelona

CANCEL·LAT!

Ricardo Darín i Andrea Pietra, sota la direcció de Norma Aleandro, presenten aquesta obra mestra d’Ingmar Bergman basada en la pel·lícula del genial director suec.

“Escenas de la vida conyugal” és una comèdia dramàtica on Juan i Mariana (Darín i Pietra) relaten al públic una sèrie de situacions en les quals ensenyen diferents etapes del seu matrimoni i que continuen després del seu divorci. Escenes quotidianes, divertides o dramàtiques que sempre ressalten la condició humana. Totes elles amb una forta presència de l’amor i amb les quals qualsevol pot identificar-se.

 

Grups fins al 20% descompte! 
12 març 2020 al 12 abril 2020
Teatre Borràs - Barcelona

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions programades de PECATS IMPERDONABLES des del dijous 12 i fins al dijous 26 de març (ambdós inclosos) queden anul·lades.

Per totes les funcions programades a partir del 27 de març, anirem informant a través dels canals habituals, en cas que patissin modificacions.

Pecats imperdonables” és una comèdia interactiva molt esbojarrada i carregada de suspens, on els personatges mostren, a través de cadascun dels pecats capitals, la misèria de l’ésser humà. L’obra presenta la història d’una família que després de barallar-se per l’ herència del pare, decideix reunir-se per posar pau. Però, el que se suposava que anava a ser un acte de reconciliació, es converteix en una batalla mortal.

En aquesta obra teatral els espectadors podran interaccionar en directe per decidir el final de l’obra. A través del mòbil podran votar sobre quin és el final que prefereixen veure aquell dia; hi ha tres possibles finals, tres possibles assassins…

“Pecats imperdonables” va ser creada pel dramaturg llatinoamericà Benjamín Cohen, i ara el director Edu Pericas n’ha fet una adaptació contemporània caracteritzada per la interactivitat i el ritme frenètic en un espectacle trencador que arriba al públic mainstream. En escena hi trobem un grup d’artistes excepcionals, que es compenetren a la perfecció en la branca de la comèdia i l’entreteniment.

Grups fins al 20% descompte! 
06 maig 2020 al 31 maig 2020
Teatre Borràs - Barcelona

“Sopar amb batalla” és una comèdia negra, negríssima, on podrem veure aflorar el pitjor, el més grotesc i el més hilarant de cada un dels set protagonistes que, aquesta nit, només tenien previst venir a sopar, passar-s’ho bé i riure una mica.

La Cris i el Dani són una parella que creuen que la sort els somriu. S’estimen, acaben d’estrenar una casa de somni aïllada dels sorolls i dels perills de la ciutat i estan a punt per fer el pas d’iniciar una família. Però avui han convidat als amics d’ella. I els amics d’ella tenen una cosa molt clara: No els agrada gens el Dani. Potser per això desencadenaran una autèntica lluita de tots contra tots, una guerra que els portarà a convertir la cuina i la sala d’estar d’aquesta nova casa en un camp de batalla més real que el que podrien imaginar.

“Sopar amb batalla” és una obra creada i dirigida per Jordi Casanovas, autor d’éxits com VilafrancaMala BromaJauría o La dansa de la Venjança; i amb un repartiment d’actrius i actors superdotats per la comèdia!

Grups al 25% de descompte! 
05 març 2020 al 12 abril 2020
Teatre Lliure - Montjuïc

AQUEST ESPECTACLE QUEDA CANCEL·LAT DEGUT A LES MESURES PRESES EN RELACIÓ AL COVID-19

Si alguna obra reuneix els elements essencials de la narrativa de Doris Lessing (1919‒2013), Premi Nobel de Literatura 2007, és sens dubte The Golden Notebook [El quadern daurat, 1962].

La directora i dramaturga Carlota Subirós hi ha bussejat seguint la trama de Free Women [Dones lliures] per situar a l’eix central de l’espectacle el paper fonamental d’una dona que, en moments de dura crisi política i personal, lluita sense parar per la seva integritat com a mare soltera, com a comunista compromesa, com a amant que busca una relació sana i no sexista, i com a artista. Una indagació per les diverses personalitats d’un mateix que s’expressen a l’hora d’escriure.

Grups al 25% de descompte! 
07 maig 2020 al 14 juny 2020
Teatre Lliure - Montjuïc

L’actor i director Julio Manrique torna al Lliure després de l’èxit de L’ànec salvatge de Henrik Ibsen el 2017. Aquesta vegada, dirigeix el seu primer Txékhov (1860‒1904).

La història de tres germanes (Maixa, Olga i Irina) i un germà (Andrei) en la vida insatisfeta i decadent de les classes privilegiades en la Rússia rural. Moscou és el principal element simbòlic de la peça, sempre idealitzat i anhelat pels personatges, incapaços d’atrapar el món nou que ja despunta.

Grups al 25% de descompte! 
11 març 2020 al 05 abril 2020
Teatre Lliure - Montjuïc

AQUEST ESPECTACLE QUEDA CANCEL·LAT DEGUT A LES MESURES PRESES PEL COVID-19

Una trobada genuïna? Una situació distòpica? Així comença La nostra parcel·la, de l’actriu i dramaturga Lara Díez Quintanilla. Una peça irònica que posa sota el microscopi el neguit existencial i l’absurditat del comportament humà quan volem donar-hi resposta.

Fins al 20% de descompte! 
20 febrer 2020 al 19 abril 2020
Club Capitol (sala 2) - Barcelona

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions programades de MONÓLOGOS DE LA VAGINA des del dijous 12 i fins al dijous 26 de març (ambdós inclosos) queden anul·lades.

Per totes les funcions programades a partir del 27 de març, anirem informant a través dels canals habituals, en cas que patissin modificacions.

La comèdia d’Eva Ensler que trenca tabús sobre la dona i la seva sexualitat. Un espectacle que aborda, en clau còmica, la sexualitat femenina, els tabús i la violència de gènere.

Monólogos de la vagina” es composa d’un seguit de monòlegs que, d’alguna manera, es relacionen amb la vagina, ja sigui a través del sexe, l’amor, la violació, la menstruació, la mutilació o la masturbació.

La dramaturga i activista Eva Ensler, va presentar la primera versió de l’obra a Nova York l’any 1996 després d’entrevistar més de 200 dones. Actualment “Monólogos de la vagina”, en teatre, ja s’ha traduït a 45 idiomes i portat a escena a més de 120 països.

Eva Ensler digué: “Vaig parlar amb dones ancianes, joves, casades, solteres, hispanes, jueves… Al principi es mostraven reticents, tímides… però una vegada que començaven no hi havia manera de parar.”

El monòleg desborda humor, tanmateix, té moments tremendament emotius i poètics.

La crítica d’Associated Press ha dit: “Divertit, escadalós i emocionant. Imprescindible.”

 

Grups a partir de  
06 maig 2020 al 31 maig 2020
Teatre Coliseum - Barcelona

Los Vivancos tornen a Barcelona després de voltes i més voltes pels cinc continents, composant sota el paraigua del flamenc, buscant la inspiració amb Paganini o Dvorák i inspirant-se en el Break Dance, el circ o el Hip-hop. Aquests set germans amb noms bíblics arriben a Barcelona per a presentar un espectacle que han elaborat de principi a fi. Pas a pas, Los Vivancos composen, interpreten, ballen, coreografían i produeixen els seus espectacles, aquesta vegada… Backstage!

 

Grups fins al 20% dte. 
12 març 2020 al 06 maig 2020
Palau de la Música - Barcelona

Giacomo Puccini va composar La Bohême l’any 1896, òpera de quatre actes que es va estrenar el primer de febrer de 1896 al Teatro Regio de Torí. La història té lloc a la dècada de 1830 a París, França. L’òpera es basa en una col·lecció d’històries entrellaçades d’Henri Murger publicada el 1851 i segueix el format estàndard de l’òpera italiana; consta d’àries, duets i concertants de gran fama mundial. La història mostra vinyetes de joves bohemis que van viure al Barri Llatí de París i se centra en les relacions còmico-tràgiques dels personatges i els seus amants. Versió escenificada de dues hores: Orquestra simfónica, solistes, cor, vestuari. Més de 80 artistes en escena.

Programa:

G. PUCCINI: La Bohême

 

Grups fins al 20% dte. 
23 maig 2020 al 20 juny 2020
Palau de la Música - Barcelona

LA TRAVIATA, el gran drama del genial mestre Giuseppe Verdi, basat en la novel·la “La dama de les camèlies” d’Alexandre Dumas fill, és una de les òperes més representades i aclamades diariament arreu del món, incloent fragments tants brillants i coneguts com el “Brindisi” o l’espectacular aria-cabaletta de la seva protagonista “Sempre Libera”, o l’emotiu final “Addio del passato”.
Versió escenificada de dues hores: Orquestra simfónica, solistes, cor, vestuari. Més de 80 artistes en escena.

Programa:

G. VERDI: La Traviata

 

Grups fins al 20% dte. 
01 març 2020 al 27 juny 2020
Palau de la Música - Barcelona

LA FLAUTA MÀGICA (Die Zauberflöte) és una òpera en dos actes de Wolfgang Amadeus Mozart amb llibret alemany d’Emanuel Schikaneder feta en format de Singspiel, una forma popular que inclou tant els diàlegs com el cant. Es va estrenar el 30 de setembre de 1791 al teatre de Schikaneder (Viena), només dos mesos abans de la mort prematura del compositor.

Programa:

W. A. Mozart: La flauta màgica Òpera en 2 actes (2 hores)

 

Grups fins al 20% dte. 
16 abril 2020 al 06 agost 2020
Palau de la Música - Barcelona

CARMEN de Georges Bizet, es una de les òperes més aclamades i representades a nivell mundial. Coneguda en termes técnics com òpera de repertori, poques arriben i emocionen al públic com aquesta obra. La seva meravellosa música, penetrant i seductora, és una combinació de diferents estils que van dels del més clàssic romanticisme francés a les més boniques melodies inspirades en el folklore español.
Versió escenificada de dues hores i mitja amb entreacte. Orquestra simfónica, solistes, cor, coral infantil, vestuari, il.luminació… Més de 90 artistes a escena.

Programa:

G. BIZET: Carmen

 

Grups fins al 20% dte. 
11 març 2020 al 20 agost 2020
Palau de la Música - Barcelona

La Orquesta Barroca de Barcelona fue creada en 2010 con el objetivo de difundir y dar a conocer la música de los siglos XVII y XVIII.
Integrada principalmente por músicos asentados en Cataluña especializados en la interpretación de música barroca con instrumentos de época, la Orquesta Barroca de Barcelona nos propone en ésta ocasión un viaje por la obra de Antonio Vivaldi, destacando entre las obras que interpretarán “Las cuatro estaciones”.

Programa:

A. VIVALDI: Concierto para orquesta RV 121 en Re Mayor
A. VIVALDI: Concierto “alla rustica” para orquesta y continuo en Sol Mayor rv 151
A. VIVALDI: Concierto Op 3 núm. 9 para violón solo en Re Mayor
A. VIVALDI: Concierto Op 3 núm.11 para dos violines y violonchelo en Re Menor
A. VIVALDI: Concierto Op 3 núm. 12 para violín solo en Mi Mayor
A. VIVALDI: Concierto núm. 1 en Mi Mayor, Op. 8, RV 269, “Primavera”
A. VIVALDI: Concierto núm. 2 en Sol Menor, Op. 8, RV 315, “Verano”
A. VIVALDI: Concierto núm. 3 en Fa Mayor, Op. 8, RV 293, “Otoño”
A. VIVALDI: Concierto núm. 4 en Fa Menor, Op. 8, RV 297, “Invierno”

 

Grups fins al 15% dte. 
14 juny 2020 al 14 juny 2020
Palau de la Música - Barcelona

Pablo Sáinz Villegas & OCM

Programa:

J. Rodrigo: Concierto de Aranjuez
L. van Beethoven: Simfonia núm. 8, op. 93

Bones digestions:

A Rodrigo i Beethoven se’ls va posar molt bé l’estona que compartiren amb els seus amics respectius, ja que tant el concert com la simfonia d’aquest programa sorgiren a partir de  converses mantingudes al voltant d’una bona taula. Han passat 80 anys des que es va estrenar a París (1939) el concert per a guitarra més famós i interpretat de tots els temps. Una peça absolutament rodona, no tan sols per l’enginy de Joaquín Rodrigo en aconseguir que una orquestra simfònica no tapi en cap dels tres moviments el so de la guitarra, sinó també per la forma imaginativa en que ens permet percebre algunes sensacions dels jardins d’Aranjuez: el so dels ocells, el murmuri de l’aigua de les fonts, i fins i tot el perfum de les flors.

Beethoven es referia a aquesta obra com a ‘petita simfonia’, no pas perquè la trobés poc interessant, sinó perquè té una durada menor. Parlà sempre d’aquesta obra amb gran estima, ja que es tracta d’una obra extravertida, alegre i humorística que l’ajudà a oblidar la tristesa del mal moment en la relació amb el seu nebot i la seva cunyada. No té moviment lent i a l’Allegretto Scherzando podem sentir-hi un bon exemple d’aquest bon humor, ja que a través d’un obstinat rítmic fa referència a l’invent que Johann Nepomuk Mälzel estava desenvolupant i que denominaria metrònom.

Grups a partir de 43€ 
01 agost 2019 al 14 juny 2020
Teatro Lope de Vega - Madrid

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions programades de EL REY LEÓN des del dimarts 10 i fins al dimecres 25 de març (ambdós inclosos) queden anul·lades.

Per totes les funcions programades a partir del 26 de març, anirem informant a través dels canals habituals, en cas que patissin modificacions.

EL REY LEÓN, que celebra la seva 9ª temporada d’èxit ininterromput a Madrid, ha batut tots els rècords des de la seva estrena al 2011. Més de 2.500.000 espectadors i més de 1900 representacions amb plens diaris, ho han convertit en el musical que més temps ha estat en cartell a Madrid de tota la història.

Grup al 40% dte. 
11 juny 2020 al 22 juny 2020
Gran Teatre del Liceu - Barcelona

El muntatge icònic i referent de Bieito amb les veus de Rachvelishvili, Margaine i Abrahamyan

Tot i el fracàs de la seva estrena i que pràcticament va acabar amb la vida de Bizet, Carmen ha esdevingut, des del darrer quart de segle xix, una de les òperes més estimades pel públic d’arreu. Sobre el relat homònim de Prosper Mérimée, el compositor francès va convertir la gitana cigarrera en un personatge immortal per la seva llibertat indòmita, marcada per la fatalitat.

Amb aquest títol, el director escènic Calixto Bieito va debutar en el món de l’òpera, en el marc d’un ja llunyà Festival de Peralada del 1999 —mesos abans de la reobertura del Liceu— i amb un muntatge que després s’ha reposat en diversos teatres nacionals (incloent-hi el Liceu) i internacionals. L’acció s’ubica al nord de l’Àfrica, en el marc d’una de les últimes colònies espanyoles, en què la suor de la vida i la sang de la mort corren cap a un fatal i mutu encontre.

Òpera en quatre  actes. Llibret de Henri Meilhac i Ludovic Halévy basada en la novel·la homònima de Prosper Mérimée.

Grups a 80€ 
16 maig 2020 al 20 maig 2020
Gran Teatre del Liceu - Barcelona

Jordi Savall torna al Liceu amb una òpera escenificada i la producció de l’Opéra Comique

Per a la directora escènica Louise Moaty, Alcione és una obra oberta a una posada en escena imaginativa. Així es presenta la producció de l’òpera de Marin Marais: amb elements procedents del món dels acròbates de circ. Ells són els qui desperten una evident admiració, com ho feien els ballarins que actuaven en el context d’una tragédie lyrique com Alcione.

Estrenada amb gran èxit a París i represa en anys successius (incloent-hi una paròdia), l’òpera de Marin Marais estableix un pont entre les tragèdies líriques de Lully i les de Rameau.

L’internacionalment reconegut Jordi Savall torna al Liceu amb una òpera escenificada de la mà d’un dels millors compositors del barroc francès, que va contribuir a popularitzar-lo gràcies a la banda sonora musical de la pel·lícula Tous les matins du monde.

 

Grups fins al 20% dte. 
20 gener 2021 al 28 març 2021
Àntic recinte estació del Grau (València)

LUZIA et transporta a un Mèxic imaginari, un somni en el qual la llum calma l’esperit i la pluja assossega l’ànima.

Inspirat lliurament en Mèxic, l’espectacle LUZIA és una oda fantàstica i acrobàtica de la rica i vibrant cultura d’un país, la riquesa del qual es deriva d’una extraordinària barreja d’influències i coalicions creatives  – una terra que inspira admiració amb els seus impressionants paisatges i meravelles arquitectòniques, encoratjat per l’indomable esperit del seu poble.

El quadre escènic de LUZIA enllaça un mosaic intrincat i contemporani que desperta els sentits i et transporta a un indret suspès entre els somnis i la realitat.

AdreçaAntiguo recinto estación del Grau

Grups fins al 20% dte. 
21 octubre 2020 al 10 gener 2021
Escenario Puerta del Ángel - Madrid

LUZIA et transporta a un Mèxic imaginari, un somni en el qual la llum calma l’esperit i la pluja assossega l’ànima.

Inspirat lliurament en Mèxic, l’espectacle LUZIA és una oda fantàstica i acrobàtica de la rica i vibrant cultura d’un país, la riquesa del qual es deriva d’una extraordinària barreja d’influències i coalicions creatives  – una terra que inspira admiració amb els seus impressionants paisatges i meravelles arquitectòniques, encoratjat per l’indomable esperit del seu poble.

El quadre escènic de LUZIA enllaça un mosaic intrincat i contemporani que desperta els sentits i et transporta a un indret suspès entre els somnis i la realitat.

Adreça: Eescenario puerta del Ángel (Casa de Campo), Madrid

Grups a partir de 30€ 
15 agost 2019 al 30 abril 2020
Teatro Coliseum - Madrid

En cumplimiento de las medidas decretadas el pasado mièrcoles día 13 de marzo por parte del Govierno de Cataluña en prevención para el COVID19, todas las funciones programadas de ANASTASIA desde el martes 10 y hasta el miércoles 25 de marzo (ambos inclusives) quedan anuladas.

Para todas las funciones programadas a partir del 26 de marzo, iremos informando a través de los canales habituales, en el caso de sufrir modificaciones.

El musical de Anastasia, una de las grandes superproducciones de Broadway, y ganadora de 7 premios en la 12ª Gala de Los Premios Teatro Musical que se celebró en junio del 2019, entre los que se incluye el premio a Mejor Musical del año, continúa arrasando en el Teatro Coliseum de la Gran Vía de Madrid en su segunda y última temporada. Además, ha recibido nominaciones a los premios Tony, a los Outer Critics Circle y a los Drama Desk.

Anastasia el musical, nos transporta desde el ocaso del Imperio ruso hasta la euforia de París en los años veinte. Anastasia narra la apasionante aventura de la hija pequeña de los Romanov que, según la leyenda, escapó de la revolución bolchevique y viajó de San Petersburgo hasta París, para encontrar allí su verdadera identidad, y convertirse en la dueña de su destino.

15% de descompte per grups de més de 15 persones! 
30 maig 2020 al 30 maig 2020
Palau de la Música - Barcelona

Orquestra Simfònica del Vallès & Orfeó Català & Cor de Cambra del Palau

Programa:

X. Montsalvatge: Cant espiritual
L. van Beethoven: Simfonia núm. 9 en Re menor, op. 125, “Coral”

 

12NovenaBeethoven19-20

15% de descompte per a grups de més de 15 persones! 
29 juny 2020 al 29 juny 2020
Palau de la Música - Barcelona

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC) presenta Tossudament Llach. En aquest treball discogràfic, el vuitè de la SCCC i guanyador del premi Enderrock 2017, la formació repassa les cançons més emblemàtiques de Lluís Llach i compta amb la participació dels cantants Beth, Elena Gadel i Roger Padullés.
Tossudament Llach és un recull antològic de la trajectòria de Lluís Llach, des dels seus inicis als escenaris fa 50 anys, amb una acurada recopilació d’una cinquantena de les seves peces més emblemàtiques, recollides en 18 temes.
Amb Tossudament Llach, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya fa el seu petit homenatge a una gran obra que, per la seva bellesa, calidesa, sensibilitat i transcendència, ha inspirat tantes persones. Vol ser sobretot una mostra de gratitud i reconeixement a la persona, al músic, al poeta, al mestre, al patriota que tantes vegades ens ha ensenyat el camí.

 

15% de descompte per grups de més de 15 persones! 
12 juliol 2020 al 12 juliol 2020
Palau de la Música - Barcelona

Cor Jove de l’Orfeó Català 

Programa

C. Orff: Carmina Burana

 

Resultado de imagen de cor jove de l'orfeo catala carmina burana

 

Descompte especial grups a 9€! 
15 març 2020 al 26 abril 2020
Teatre Poliorama - Barcelona

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions programades de JO VAIG AMB MI des del dijous 12 i fins al dijous 26 de març (ambdós inclosos) queden anul·lades.

Per totes les funcions programades a partir del 27 de març, anirem informant a través dels canals habituals, en cas que patissin modificacions.

 

Ganes de gaudir en família amb els més petits de casa?

Torna la programació familiar al Teatre Poliorama de la mà del cicle  Petit Poliorama dedicat a la nova generació d’espectacles d’animació infantil catalans!

A la Sol li agrada el Martín, però el Martín mai s’ha fixat en la nostra protagonista (tot i que és una nena molt especial): duu unes cuetes molt divertides, unes ulleres massa grans, uns vestits sempre multicolors i –el que la fa més diferent– duu unes ales i molts ocells al cap.

Però el Martín segueix sense mirar-la i ella, aconsellada pel seus amics, es canvia de pentinat, es treu les ulleres, comença a vestir-se com tothom i perd les ales i els ocells i, de cop, quan finalment ja és una més i s’assembla a la majoria, quan ja ha perdut tot el que la feia única, el Martín es fixa en ella.

Però la Sol encara haurà de prendre una altra decisió: val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres?

Aquí podeu visualitzar el cartell

Grups a 18€ 
04 gener 2020 al 25 abril 2020
Teatre Poliorama - Barcelona

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions programades de EL CLUB DE LA COMÈDIA des del dijous 12 i fins al dijous 26 de març (ambdós inclosos) queden anul·lades.

Per totes les funcions programades a partir del 27 de març, anirem informant a través dels canals habituals, en cas que patissin modificacions.

Se’t fa curt el programa d’El Club de la Comedia? T’agradaria sentir l’experiència de veure els millors còmics del programa en directe? Ara tindràs l’oportunitat de reviure l’ambient d’El Club al Teatre Poliorama.

dissabte, 28 de desembre 2019 23:00h Agustín Jiménez, Quique Matilla i Sergio Encinas

dissabte, 4 de gener de 2020 23:00 h David Fernández, Txabi Franquesa i Javi Sancho

dissabte, 11 de gener de 2020 23:00 h David Amor, Manu Badenes i Manu Górriz

dissabte, 18 de gener de 2020 23:00 h Salva Reina, Sergio Encinas i Pedro Llamas

dissabte, 25 de gener de 2020 23:00 h Txabi Franquesa, Quique Matilla i Juan Aroca

dissabte, 1 de febrer de 2020 23:00 h Corbacho, Manu Górriz i Javi Sancho

dissabte, 8 de febrer de 2020 23:00 h David Fernández, David Navarro i David Amor

dissabte, 15 de febrer de 2020 23:00 h Agustín Jiménez, Pedro Llamas i Sergio Encinas

dissabte, 22 de febrer de 2020 23:00 h Salva Reina, Quique Matilla i Manu Badenes

dissabte, 29 de febrer de 2020 23:00 h Txabi Franquesa, Miguel Martín i Juan Aroca

dissabte, 7 de març de 2020 23:00 h David Fernández, David Navarro i Manu Górriz

dissabte, 14 de març de 2020 23:00 h Txabi Franquesa, Quique Matilla i Sergio Encinas

dissabte, 28 de març de 2020 23:00 h Salva Reina, Manu Badenes i Juan Aroca

 

Grups a partir 33€ 
05 octubre 2017 al 30 juny 2020
Teatro Alcalá - Madrid

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions programades de BILLY ELLIOTdes del dimecres 11 i fins al dimecres 25 de març (ambdós inclosos) queden anul·lades.

Per totes les funcions programades a partir del 26 de març, anirem informant a través dels canals habituals, en cas que patissin modificacions.

BILLY ELLIOT, el musical, un dels espectacles més apassionants avui al món, arriba a Madrid després d’11 anys de gran èxit en el West End de Londres i 6 a Broadway.

Grups i escoles exclusius 
01 octubre 2017 al 31 juliol 2020
Teatre Poliorama - Barcelona

Un edifici del segle XVIII a La Rambla de Barcelona alberga a aquesta institució amb més de 250 anys d’història. A la seva imponent sala d’actes, Albert Einstein explicava els aspectes filosòfics de la relativitat, mentre a la sala contigua descansa un rellotge astronòmic “Billeter” de 1869 que mostra amb exactitud la posició d’alguns planetes, la Terra, la Lluna i el Sol fins al 2029. Un edifici on la passió per l’arquitectura i la devoció per la ciència es veuen magníficament representats en el seu interior.

Tast de productes del territori 
01 abril 2019 al 30 abril 2020
Sant Fruitós de Bages (Manresa)

Món Sant Benet és un projecte cultural, turístic i de lleure d’una gran singularitat. Un conjunt únic, on trobareu un monestir medieval a escassos metres d’un innovador centre internacional de recerca en cuina. I tot en un entorn natural incomparable.

Innovadores visites guiades al monestir, una oferta gastronòmica variada i d’alta qualitat, visites i activitats a la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència)… Món Sant Benet fusiona l’art medieval, la natura i la gastronomia per crear una proposta d’oci i cultura atractiva i pensada per a tots els públics.

Promoció per grups: tast gratuït de productes del territori i visita del campanar.

Visites disponibles:

Mil anys de sensacions (Visita Medieval): Un recorregut pels espais més emblemàtics del monestir: l’església, el claustre, el celler i les cel·les de la galeria de Montserrat, que us permetrà posar-vos a la pell dels habitants del monestir.

Un dia a la vida de Ramon Casas (Visita Modernista): Un recorregut que ens transporta a l’estiu de 1924 tot travessant les estances del sobreclaustre que el pintor Ramon Casas i la seva família van convertir en residència d’estiueig.

A la recerca de l’Homo Alimentarius | Visita a la Fundació Alícia:  Descoberta i visita sobre què és i quina feina fa la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència), un centre dedicat a la recerca en la cuina que promou la bona alimentació i que treballa perquè tots mengem millor.
Els fruits de la terra: L’activitat inclou un recorregut a peu per l’entorn de Món Sant Benet i un petit aperitiu on podrem degustar tastets que van des del codonyat amb formatge fins al Mossec del Pelegrí, passant per un vermut de Picapoll o unes torradetes amb olivada, tot acompanyat amb vi de la terra.

Per només 7€ en grup 
01 gener 2018 al 31 juliol 2020
Gran Teatre del Liceu - Barcelona

A partir de setembre 2019, els espais més secrets d’El Liceu només es podran visitar sota reserva de grup.

3 MODALITATS:

VISITA GUIADA

La visita comença a al Vestíbul Històric, un espai renaixentista d’estil de notable elegància. Segueix per la Sala de Concerts, una replica exacta de la impressionant sala original en forma de ferradura dissenyada per l’arquitecte Miquel Garriga i Roca l’any 1.847. Amb prop de 2.300 places acull la temporada permanent d’òpera, concerts, recitals i dansa. El següent punt de visita és el Saló dels Miralls, que durant molts anys ha estat punt de reunió de la burgesia catalana i que actualment realitza moltes més activitats i acull públics de tots els perfils i condicions. L’última parada és el Foyer, un espai multidisciplinari ubicat sota la platea, amb les mateixes dimensions que aquesta, on tenen cabuda 400 persones assegudes i 1.000 persones de peu. Actualment al Foyer es porta a terme una introducció prèvia a l’òpera de cada funció.

VISITA BACKSTAGE

Coneixeràs les àrees privades i secretes  del Teatre acompanyat per un guia especialitzat. L’escenari, l’àrea més gran de tot el conjunt, és el nucli al voltant del qual s’organitza tot l’edifici . Està preparat per acollir representacions d’òpera, dansa, recitals i concerts simfònics. El seu fossat acull l’activitat de l’Orquestra Simfònica del Liceu, que juntament amb el Cor del Liceu, constitueixen els cossos artístics estables del Teatre. En un nivell inferior i amb una profunditat de 16 metres, la caixa escènica permet emmagatzemar i muntar les produccions. En aquest nivell es poden veure les plataformes mòbils que permeten desplaçar mecànicament grans escenografies i tenir en cartell simultàniament diferents espectacles. La visita inclou també un recorregut per camerinos i sales d’assaig, entre d’altres espais.  És l’autèntic cor del Liceu i la millor manera d’ aproximar-se al fascinant món de l’òpera.

VISITA PRESTIGE + CERCLE DEL LICEU

També t’oferim aquesta combinació especial i exclusiva en què veuràs el bo, millor i més privat del Liceu.

Visita guiada + dinar 
01 agost 2015 al 30 abril 2020
Recinte Modernista de Sant Pau - Barcelona

Visita a l’espai expositiu del Pavelló de l’Administració + xarxa de túnels soterranis que connecten els diferents edificis s’accedeix als jardins + Pavelló de Sant Rafel. Podeu acabar la visita amb un menú exclusiu per als clients de Top Grups al Restaurant Mil Nou Cents Dos, al mateix recinte.