COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

18 octubre 2017 al 09 febrer 2018 Teatre Victoria - Barcelona
ADAPTACIÓ PER ESCOLES (espectacles sense nus) IDIOMA: CASTELLÀUna de les obres maestres de Broadway, en tota la seva esplendor”. Time Out

Ambientat al Berlín de 1931, CABARET és el musical que mostra com deixar-se guiar pel cor per sobreviure en un món que s’enfonsa. Governat pel seu inquietant i divertit Mestre de Cerimònies (MCee), el Kit Kat Club escenifica la convivència entre l’imparable creixement del nazisme i la fingida normalitat quotidiana dels protagonistes: la cantant anglesa Sally Bowles i el novel·lista nord-americà Cliff Bradshaw o el romanç tardorenc entre Fraülain Schneider i el propietari jueu d’un florent negoci de frutería, Herr Schultz.

Amb diverses de les cançons emblemàtiques de la història dels musicals: Willkomen, Cabaret, Money Money… CABARET és El Musical De Broadway que tothom hauria de veure.

Valors

La solidaritat, l’empatia, el respecte, el sentit de la igualtat i, per tant, l’oposició a la irracionalitat del racisme, la fidelitat als propis principis, el pensament crític i el rebuig dels prejudicis

Guia didàctica

Podeu descarregar-vos la proposta didàctica, AQUÍ.

Competències educatives

Competència lingüística i, concretament, de comprensió i expressió orals.

Competència artística i cultural, perquè què és  el teatre sinó una fórmula ancestral de comunicació artística? Especialment artística si, pel fet de tractar-se d’un musical, unim a les virtuts literàries del teatre les pròpies dels coneixements i la sensibilitat musicals.

Competència social i ciutadana . Reflexionar sobre la capacitat de comprendre la realitat social, afrontar la convivència i els conflictes emprant el judici ètic basat en els valors i pràctiques democràtics.

En definitiva, Cabaret esdevé un recurs educatiu rellevant de caràcter transversal per al tractament de continguts i competències educatives presents en matèries com la Llengua Catalana, les Ciències Socials, la Música, les llengües estrangeres, l’Educació Visual i Plàstica, i la Filosofia.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
A partir 10 alumnes Escoles i instituts CFA
Totes les zones 15€ o 20€ 15€ 20€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
10:45 17:00
Durada
2h 30 min.
A partir de 13 anys
Durada
2h 30 min.
A partir de 13 anys