COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

12 febrer 2020 al 08 març 2020 Teatre Borràs - Barcelona
Actors: Concha Velasco, Jordi Rebellón, Ana Mayo, Irene Gamell, Emmanuel Medina. Direcció: Manuel M. Velasco

Lucrecia Conti, l’actriu més important del cinema, el teatre i la televisió d’Espanya, ha mort. Assistim a la gran vetlla que el Ministeri de Cultura ha organitzat en el seu honor en un teatre perquè el públic pugui acomiadar-se de la seva admirada estrella. Les seves nétes Ainhoa ​​i Mayte posen ordre perquè les mostres d’afectes són immenses. També apareix Miquel, un cosí llunyà del qual el parentiu real és desconegut.

Tot canvia quan els assistents queden tancats al teatre perquè el fantasma de Lucrecia s’apareix per acomiadar-se d’una forma que no els deixarà indiferents.

Ningú dóna crèdit a què està passant. El fantasma té assumptes per resoldre fins i tot amb el seu propi representant, Alberto Luján, que tracta de contenir com pot a la premsa que s’amuntega fora. La notícia està apareixent a tots els mitjans de comunicació, i tots els programes de  televisió estan enviant unitats mòbils al teatre per connectar en directe amb Lucrecia … o el que queda d’ella.

No hi ha precedents d’una cosa així i Lucrecia vol aprofitar al màxim aquest moment en què per fi se li fa el cas que es mereix per solucionar, viva o morta, tots els seus problemes professionals i personals: des d’acceptar una sèrie de televisió en la qual fa de morta (sic), deixar que li facin un ninot de cera per al Museu de Ídem de Madrid o dir-li a una de les seves nétes si pot ennoviarse amb un noi a qui tots veuen certa semblança familiar …

Tot això mentre està pendent que el públic no passi gana en aquesta estoneta de “tancament” i oferint-los un meravellós show.

Perquè l’espectacle, fins i tot després de la vida, sempre ha de continuar.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-15 persones +15 pax. +30 pax.
Platea (dimecres i dijous) 24€ 15% 25%
Platea (de divendres a diumenge) 29€ 15% 25%
Primer Pis (dimecres i dijous) 20€ 15% 25%
Primer Pis (de divendres a diumenge) 24€ 15% 25%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
20:30h 20:30h 20:30h 18:00h 17:30h
20:30h
Durada
90min
Durada
90min