COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

14 desembre 2017 al 11 març 2018 Teatre Borràs - Barcelona
Basat en l’obra d’Edmond Rostand Adaptació: Pau Miró · Idea original: Lluís Homar · Direcció: Pau Miró

Cyrano és un poeta lliurepensador i un famós espadatxí del segle XVII, acomplexat pel seu físic, sobretot per tenir un nas enorme. Provocador i d’esperit lliure, detesta públicament qualsevol tipus de servilisme. Però amaga un gran secret: l’amor que sent per la seva cosina Rosaura, a qui considera una de les dones més cultes de la seva època.

Lluís Homar, recentment guardonat amb el Premi Butaca al millor actor, es posa a la pell de Cyrano acompanyat de Joan Anguera, Aina Sánchez, Albert Prat i Àlex Batllori i de l’equip artístic que ja va triomfar amb ‘Terra Baixa’: Pau Miró a la dramatúrgia i direcció, Lluc Castells a l’escenografia i vestuari i Sílvia Pérez Cruz a la música original.

Després de l’èxit artístic i de públic de ‘Terra Baixa’, Lluís Homar i el festival Temporada Alta tornen a impulsar una projecte teatral singular. I per fer-ho, s’envolten de grans professionals amb gran experiència i excel·lència en el seu camp per fer arribar al públic un muntatge impecable.

Amb Pau Miró i Oscar Valsecchi, Homar forma un tàndem creatiu que els duu a abordar els clàssics amb una mirada sensible i actual buscant els punts de confluència entre els temes de la literatura universal i les preocupacions de qualsevol ciutadà.

Cyrano funcions per escoles

El Projecte Escènic Transversal Cyrano és una proposta per a alumnes i professors de 3r. i 4t. d’ESO i de 1r. i 2n. de Batxillerat. Partint de l’assistència dels alumnes a una funció de l’espectacle Cyrano, basat en l’obra d’Edmond Rostand en la versió del dramaturg i director Pau Miró i protagonitzat per l’actor Lluís Homar, el projecte vol propiciar que es treballin transversalment a l’aula aspectes relacionats amb conflictes propis de l’adolescència, parant una atenció especial a les necessitats dels nois i noies d’avui.

En tant que projecte pedagògic, permet treballar també els coneixements sobre la Il·lustració i el Romanticisme des d’un punt de vista històric i literari, el fet teatral com a territori de ficció i realitat, el concepte d’adaptació i els usos del llenguatge, els valors ètics i els codis estètics i el sentit de les belles arts.

Descarrega’t dossier per escoles AQUÍ.

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
- 20 persones Grups + 20 pax
Escolars Dimecres 17 gener i Dijous 11, 18, 25 gener i 1, 8, 15, 22 de febrer i 8 de març 15€ 15€
Platea (Dc. i Dj.) 24€ 19,20€
Primer Pis (Dc. i Dj.) 20€ 16€
Platea (De Div. a Dg.) 29€ 23,20€
Primer Pis (De Div. a Dg.) 24€ 19,20€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
17:00 17:00
20:30 20:30 20:30 20:30
Durada
A partir de 13 anys
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
11:00
Durada
A partir de 13 anys
Consultar horaris Nadal
Durada
A partir de 13 anys