COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

17 abril 2018 al 27 abril 2018 Teatre Poliorama

Cantant solista: Dàmaris Gelabert  / Pianista i director musical: Àlex Martínez

Un recorregut per la importància de la música i la cançó en la vida dels infants a través de les cançons més conegudes de la Dàmaris Gelabert.

Tot el que ens envolta sona: fins i tot abans de néixer, la vida és plena de sons, música i cançons. A través d’una petita història biogràfica i conduïda per les seves cançons més conegudes, la Dàmaris Gelabert, acompanyada de músics i actors, ens descobreix com el món és ple de sons i cançons, però també com les cançons ens ajuden a aprendre i a créixer.

Valors i competències

L’espectacle-concert proposa oferir als infants l’oportunitat de viure una experiència musical enriquidora d’escolta activa i participativa, que incidirà en la cançó com un dels elements comunicatius més importants, potenciant el desenvolupament de moltes de les capacitats del currículum de 2n cicle d’educació infantil i en el desenvolupament de les competències bàsiques que el currículum de primer cicle de Primària disposa, en especial les competències pròpies de l’àmbit artístic.

Repertori i relació curricular

L’espectacle i la proposta del repertori de cançons, pot incidir positivament en el desenvolupament de moltes de les capacitats del currículum de 2n cicle d’educació infantil i de cicle inicial de Primària. La participació en aquest espectacle, afavorirà especialment el desenvolupament de les competències artístiques i d’aprendre a aprendre.

Guia didàctica

Contacta amb espectaclesambclasse@topgrups.com i t’enviarem la guia didàctica molt complerta (amb més de 100 pàgines de propostes didàctiques per a nens de 3 a 9 anys). Aquí pots consultar les taules de contingut d’Educació Infantil i de Cicle Inicial.


Preus
Individuals
Descomptes de grups
A partir 10 alumnes Escoles
Totes les zones 8€ 8€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
11:00 11:00 11:00 11:00
Durada
50 min.
De 3 a 9 anys
Durada
50 min.
De 3 a 9 anys