COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

13 setembre 2018 al 04 novembre 2018 Onyric Teatre Condal - Barcelona
Música original Jeanine Tesori Llibret i lletres Lisa Kron Autora novel·la gràfica Alison Bechdel Direcció Daniel Anglès Amb Mariona Castillo, Daniel Anglès, Pilar Capellades, Clara Solé, Julia Jové, Marc Andurell, Lara Kate Albertos, Noa Flores, Mariona Lleonart, Ferran Alegre, Aleix Colomer, Daniel Pérez, Miquel Camps, Jan Galivan i Stel·la Tarradellas

Quan el seu pare mor inesperadament, la novel·lista gràfica Alison se submergeix profundament en el seu passat per explicar la història de l’home volàtil, brillant i únic el temperament del qual i secrets van definir la seva família i la seva vida. Movent-se entre el passat i el present, Alison reviu la seva infància única jugant en l’empresa familiar, la funerària Bechdel, la seva creixent comprensió de la seva pròpia sexualitat i les preguntes imminents i sense resposta sobre els desitjos ocults del seu pare.

Fun Home és un musical refrescantment honest i totalment original sobre veure als teus pares a través d’ulls adults.

**Funció amb post funció 03/10/18

Col·loqui posterior a la representació, entre el públic i l’equip creatiu de Fun Home, conduït pel director artístic d’ONYRIC i director del muntatge, Daniel Anglès, al voltant de l’espectacle per aprofundir en el procés de creació de l’obra, reflexionar sobre la/es temàtica tractada i compartir experiències. L’activitat es durà a terme un cop finalitzada la funció.

**Funció relax 29/09/18 18.30h

Una funció especial per a totes aquelles persones que necessiten viure l’espectacle en un ambient relaxat i distès, adaptada a les necessitats específiques de col·lectius amb capacitats concretes. La representació es desenvoluparà com és habitual i incorporarà canvis en la il·luminació i sonoritat perquè aquesta sigui més accessible per als espectadors amb sensibilitat sensorial. D’aquesta manera, es produeix un pacte entre intèrprets i espectadors per generar un ambient més informal, evitant sensacions d’angoixa i tensió. Les limitacions de soroll no seran tan restrictives com en la resta de funcions i el públic es podrà moure lliurement per l’espai. A més, la llum de la sala es mantindrà tènue i les portes del teatre estaran sempre obertes, oferint al públic la possibilitat d’entrar i sortir al vestíbul del Condal quan vulgui.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
- 10 persones +100 pax De 25 a 99 pax de 10 a 24 pax
Funcions prèvies del 13 al 19 setembre 30€ sense descompte sense descompte sense descompte
De dimecres a divendres 38€ -35% -25% -15%
Cap de setmana i festius 45€ -35% -25% -15%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
18:30h 18:30h 18:30h
20:30h 20:30h 21:30h 21:30h
Durada
1h 40 min.
Tots els públics
Durada
1h 40 min.
Tots els públics