COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

26 març 2019 al 26 març 2019 Teatre Poliorama - Barcelona
Text original: W. Shakespeare Adaptació: Paco Mir Direcció: Pep García Pascual / Ajudant direcció: Carme Camacho Repartiment: Lawrence Stanley , Joan Sureda, Laura Pau, Tasio Acezat, Ricard Serra-Pujol Producció: Les Mirones Disseny de llums: Sergio Santafé Disseny de vestuari i escenografia: Anna Rabés i Marta Escribà Música: Albert Palomar

ESPECTACLE EN ANGLÈS

“Durant 75 minuts faré veure que sóc Hamlet”. / “Jo faré veure que m’ho crec”. Hamlet, l’obra més coneguda de Shakespeare, és l’exemple perfecte per a representar l’essència del teatre: l’art de l’encontre i, per tant, del conflicte entre espectador i actor.

Hamlet és una obra enigmàtica i misteriosa, en la qual cada personatge és una artista de la simulació. El mateix Hamlet és un ésser en contínua transformació. En ell caben la cortesia i la reflexió, al costa de la passió, la burla, l’enigma o la possibilitat de bogeria. Al castell d’Elsenor, en un ambient claustrofòbic i hostil, s’alteren escenes solemnes i revesos irònics, al mateix temps que es van coent una sèrie de personatges, el sentit últim del qual serà portar a Hamlet a vèncer la seva tensió interna i complir la venjança per la mort del seu pare.

Hamlet or not és una adaptació per a un públic ample a partir de catorze anys, amb un nivell intermedi d’anglès (B2 – First. Qui estudia una llengua estrangera té una característica en comú: la ment està desperta i en tensió. Shakespeare sempre és generós amb l’espectador amb aquest estat d’atenció i transformació. Els seus personatges són el que és tothom, o tot allò que podem arribar a ser. I des d’aquí volem treballar la llengua: des de la vida mateixa.

TO LEARN OR NOT TO LEARN

To learn or not to learn, this is the question that concerns us.

Languages change. Theatre and education change with them.

How can we bring ancient Shakespeare closer to modern English students? We will pause the play to explain scenes, use contemporary words where possible and resort to humor to open the students’ minds, as well as counting on other surprises onstage.

With and English-speaking cast

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones Grups +10 persones
Dilluns, dimarts i divendres a les 11h 11,20€ 10€
Dimarts 26 de març a les 19h 11,20€ 10€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
19h
Durada
75 min.
A partir de 14 anys
Durada
75 min.
A partir de 14 anys