COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

28 juliol 2017 al 01 setembre 2017 Escenaris MASiMAS

Escenaris:

El Born CCM, El Palau de la Música, Jamboree, Tarantos, Moog

El San Miguel Mas i Mas Festival porta 15 anys omplint la ciutat de Barcelona de bona música durant l’estiu, i ja s’ha convertit en una de les cites culturals de més rellevància i qualitat de l’agost. Concerts de petit i gran format, pensats per a un ampli ventall de públic, se celebraran a escenaris com El Palau de la Música Catalana, la sala Jamboree, el tablao Tarantos, El Born Centre de Cultura i Memòria o el club Moog, entre el 28 de juliol i el 3 de setembre. En total, més de 200 actuacions i gairebé un centenar de produccions ens aproparan a estils com el jazz, la música clàssica, el blues, el soul, la cançó, el flamenc o la música electrònica amb la voluntat de fer-nos emocionar i descobrir-nos artistes nacionals i internacionals de primer nivell.

 

Imany, un dels revulsius del pop & soul internacional, obrirà el Festival el 28 de juliol al Palau de la Música Catalana, mentre que Incognito, una de les bandes responsables del naixement de l’acid jazz durant els 80, serà l’encarregada de tancar-lo el dia 1 de setembre amb un altre brillant concert al mateix escenari modernista.

 

Però aquestes són només dues de les cites a marcar en un calendari que estarà replet de bones sorpreses, moments musicals inoblidables per viure l’estiu en tota la seva intensitat.

Consulta tota la programació, AQUÍ

Recorda que sobre el PVP de la pàgina web del festival MasiMas, tens fins a un 20% de descompte si reserves un grup amb Top Grups.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
Grups + 10 persones Fins al -20% descompte
Consultar recinte Consultar espectacle Fins -20% dto.
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷