COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

13 octubre 2019 al 07 juny 2020 Teatre Poliorama - Barcelona

Ganes de disfrutar en família amb els més petits de casa??

Torna la programació familiar al Teatre Poliorama de la mà del cicle  Petit Poliorama dedicat a la nova generació d’espectacles d’animació infantil catalans!!

 

  • JO VAIG AMB MI

Diumenges del 26 de gener al 16 de febrer a les 12h. (Descompte especial grups a 9€)

A la Sol li agrada el Martín, però el Martín mai s’ha fixat en la nostra protagonista (tot i que és una nena molt especial): duu unes cuetes molt divertides, unes ulleres massa grans, uns vestits sempre multicolors i –el que la fa més diferent– duu unes ales i molts ocells al cap. Però el Martín segueix sense mirar-la i ella, aconsellada pel seus amics, es canvia de pentinat, es treu les ulleres, comença a vestir-se com tothom i perd les ales i els ocells i, de cop, quan finalment ja és una més i s’assembla a la majoria, quan ja ha perdut tot el que la feia única, el Martín es fixa en ella. Però la Sol encara haurà de prendre una altra decisió: val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres?

Aquí podeu visualitzar el cartell:

  • DANSA PER TUTTI

Un espectacle ideat per Edu Pericas i Sol Picó. Amb: Xaro Campo, Robert Gómez, Pol Roselló, Natàlia Zarco i Elías Torrecillas

No és un espectacle de dansa únicament, no és només un espectacle de teatre, però no és un musical…. DANSA PER TUTTI és una comèdia teatral que parla sobre el món de la dansa, recolzant-se en el llenguatge de la dansa per fer avançar la dramatúrgia de l’obra. A través d´unes històries quotidianes en el si d´una família, gaudirem d´uns moments coreogràfics increïbles i ben bé sense adonar-nos acabarem coneixent conceptes sobre aquest art del moviment que no sabíem. Aquest és un espectacle dirigit tant per a qui els hi agrada la dansa com pels que mai han anat a veure un espectacle de dansa. I amb el tàndem creatiu de la Sol Picó i l´Edu Pericas tenim, a més, el bon humor i la bona energia assegurats!

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones Durada Tarifa gratuita menors
JO VAIG AMB MI 12€ 9€ 50 min Fins a 2 anys
DANSA PER TUTTI 12€ 9€ 50 min Fins a 2 anys
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
12h
Durada
60 min/ 90min
Tots els públics
Durada
60 min/ 90min
Tots els públics