COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

20 gener 2020 al 31 gener 2020 Teatre Poliorama - Barcelona
Cicles formatius: Adults | Batxillerat | Secundària
Intèrprets: Laia de Mendoza i Elías Torrecillas / Creador jocs: Ivan Tapia / Dramatúrgia i direccció d’escena: Edu Pericas / Ajudant de direcció: Ota Vallès / Disseny vestuari: Mireia Guàrdia / Maquillatge: Toni Santos / Disseny audivisuals: Daniel Escalé i Mario Franco / Direcció tècnica: Joan Segura

Un escape room diferent, interactiu i educatiu!

Un espectacle on a través del joc es toquen aspectes relacionats amb la ciència. La Mia, una robot d’intel.ligència artificial avançada, s’ha escapat de l’empresa on l’han fabricat. Ha descobert una informació que pot salvar la humanitat però que dóna pocs beneficis econòmics, i això no interessa a tothom…. Perseguida pels que la volen destruir, la Mia s’ha refugiat al teatre buscant gent sensible a qui pugui transmetre el seu gran secret. Però hi ha un petit problema: està programada per autodestruir-se si revela informació confidencial. Per tant, hauran de ser els seus interlocutors els qui, a través de les pistes i els enigmes que ella plantegi, descobreixin la clau que garanteix la felicitat, la seguretat i la supervivència de l’espècie humana.
Tic, tac, tic, tac; el cronòmetre està en marxa. Resoldre l’enigma o destruir-se. Escapar-se o morir. Que comenci el joc!

Col·loqui postfunció

El 20 de gener hi ha previst un col·loqui amb els actors en acabar la funció. La durada del col·loqui és de 30 minuts aproximadament.

Objectius didàctics

  • Observació i descripció científica d’estructures a l’Univers i a la Terra, de materials i éssers vius, utilitzant el vocabulari de manera rigorosa.
  • Raonament i prova (ús/utilització, interpretació, anàlisi, distinció, comparació, comprensió, selecció, significat, efecte).
  • Desenvolupament d’estratègies de càlcul mental i d’estimació de resultats de càlculs, i comparació amb els resultats obtinguts a través dels càlculs precisos.
  • Utilització de models matemàtics per a la resolució de problemes recreatius i per a la determinació d’estratègies de resolució de jocs d’estratègia de tipus numèric.
  • Argumentació de les conclusions d’una recerca tenint en compte variables diferents, punts de vista alternatius i el seu caràcter provisional.

Aquí teniu el dossier de l’espectacle

Preus
Individuals
Descomptes de grups
Escoles
Totes les zones 10€ 10€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
11h 11h 11h
Durada
60 min.
A partir de 12 anys
Durada
60 min.
A partir de 12 anys