COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

Novetats

12 febrer 2018

Arriben a Barcelona 2 concerts tribut per reviure les cançons més conegudes d’un dels artistes més inoblidables del pop.

15 gener 2018

Aquest 2018 ve carregat de novetats musicals!

Rumba de Mayumana ve només 4 setmanes a Barcelona al Teatre Victòria, un espectacle al ritme de les cançons d’Estopa per ballar i emocionar-se. 

14 desembre 2017

Aprofita aquestes festes de Nadal per organitzar-te amb el grup d’amics o familiars!
Tens temps fins a l’11 de febrer per venir a veure Cabaret.
Grups a partir de 13€*

* Preus amfiteatre per les funcions de dimecres i dijous.

Consulta condicions amb Top Grups!

13 novembre 2017

Top Grups s’afegeix al comunicat que molts teatres han emès arran del conflicte polític que viu la societat catalana. Conflicte que creiem que necessita solucions polítiques. Empresonar agents fonamentals d’aquest diàleg polític no serà mai la solució.

El teatre és un espai de creació de pensament crític, amb un enorme valor de cohesió, reflexió, respecte i tolerància tan necessari per una societat democràtica.

Totes i cadascuna de nosaltres tenim punts de vista diversos i legítims sobre els nostres horitzons de convivència, però els volem de qualitat.

Per això us volem demanar continuar fent de la participació en la vida cultural la vostra forma d’activisme per alimentar els necessaris espais de reflexió i per contribuir a millorar la nostra convivència.

31 agost 2017

Obrim inscripcions per a les funcions escolars del curs 2017-18

29 agost 2017

15 propostes musicals per sorprendre’s en grup!

La programació del Palau de la Música és una de les novetats que presentem per grups aquesta temporada.

24 juliol 2017

L’equip de Top Grups us desitja unes bones vacances d’estiu! Gràcies per haver confiat en nosaltres i omplir de cultura cada vespre d’aquest curs. Nosaltres també estem preparant les maletes per marxar de vacances. Des del 5 fins al 20 d’agost l’oficina romandrà tancada. Ens retrobem la temporada vinent amb les piles recarregades i amb l’estrena de Cabaret, Un Cop l’Any i una gran quantitat de propostes per gaudir en grup.

19 juny 2017

De vegades ens demaneu complementar la vostra sortida al teatre, així que hem buscat 4 propostes culturals i gastronòmiques de qualitat per fer en grup a Barcelona!

14 juny 2017

Elena Gadel, Ivan Labanda i Alejandro Tous encapçalen un talentós repartiment de més de 20 actors, acompanyats dalt de l’escenari per una orquestra de 9 músics en directe en l’espectacle CABARET, que s’estrenarà al Teatre Victòria la temporada vinent.

24 maig 2017

El passat 11 de maig vam celebrar al Teatre Victòria la Gala de Presentació d’Espectacles amb classe 2017-2018 per tal que els professors puguin apropar-se a les propostes pedagògiques i teatrals de la mà dels seus creadors.

22 març 2017

Ballet Nacional de Cuba, arriba amb “La Magia De La Danza”  interpretant les peces més famoses de: GISELLE, LA BELLA DURMIENTE, CASCANUECES, COPPÉLIA, DON QUIJOTE, EL LAGO DE LOS CISNES, SINFONÍA DE GOTTSCHALK.

23 febrer 2017

Grups amb descompte per a les funcions de dimecres a divendres.

Ja pots fer la teva reserva, AQUÍ

02 juliol 2016

A Top Grups, volem donar-vos les màximes facilitats possibles perquè puguis organitzar el grup.

Per això t’hem fet dos cartells d’inscripció de dos dels espectacles de la temporada vinent:

SCARAMOUCHE (Teatre Victòria).

Descarregar-lo en alta resolució, AQUÍ.

CARTELl-SCARA-GRUPS-PENJAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EL CURIÓS INCIDENT DEL GOS A MITJANIT (Teatre Poliorama).

Descarregar-lo en alta resolució, AQUÍ.CARTELl-CURIOS-GRUPS-PENJAR

15 juny 2016

Us proposem una activitat imprimible, dirigida pel professor a l’aula. Inclou materials amb jocs de pistes perquè els alumnes aconsegueixin escapar de clase a través de la cooperació en equip per tal de crear un vincle de grup al voltant de la representació artística viscuda al Teatre Victòria (Scaramouche).

Durada estimada: 45 minuts (40 de joc + 5 d’introducció i final).

El professor cal que imprimeixi el material necessari segons el nombre d’equips que desitgi fer a la classe (màxim 8).

* Presentació del joc

* Guia de dinamització

• 1 cadenat imprimible per cada equip (s’han de penjar tots a la porta de l’aula. En breu us enllaçarem els cadenats dels diferents equips).

EQUIP AEQUIP B EQUIP CEQUIP DEQUIP EEQUIP FEQUIP GEQUIP H

• 1 clau imprimible per cada equip

• 4 proves per cada equip

Solucionari per al professor

Objectius pedagògics

Tot i que algunes de les proves que hauran de superar els alumnes presenten objectius d’algunes matèries concretes, la intenció principal d’aquesta activitat és treballar competències transversals com ara:

• Competència comunicativa (en la comunicació general de l’equip i la discussió i negociació de tasques).

• Competència d’autonomia i iniciativa personal (en la gestió del temps i dels recursos de què disposen).

• Competència en el coneixement i interacció amb el món físic (en l’anàlisi dels problemes i la decisió de com enfrontar-s’hi).

Argument i desenvolupament de l’activitat

Els jugadors es posen en la pell d’Scaramouche i els seus companys revolucionaris. El seu objectiu és entrar a Versalles per escampar propaganda revolucionària. Com més, millor.
Per fer-ho, es divideixen en equips de 4-5 membres i s’enfronten a 4 reptes, en l’ordre que vulguin i dedicant-hi tant temps com creguin convenient (tenint en compte que en global disposen de 40 minuts).
En superar cadascun dels reptes obtenen un número que han d’escriure a la seva clau. Quan els tinguin tots, poden provar d’entrar a palau anant a buscar quin cadenat, dels que el professor haurà penjat a la porta de l’aula, coincideix amb la seva clau. Si el troben i és correcte hauran guanyat el joc.

23 maig 2016

Obrim inscripcions per a les funcions escolars del curs 2016-17

COM FER UNA RESERVA

1. Buscar l’espectacle a la cartellera de Top Grups l’espectacle. Si voleu cercar totes les propostes escolars, marqueu la “icona ESCOLAR” als filtres de búsqueda de la web.

2. Enviar el formulari de reserva per a les dates actives del calendari.

3. Confirmació. Rebreu confirmació per correu electrònic en un màxim de 48h laborables.

filtre-escolar

EspectacleGènereDatesPreusTeatreCicles
ScaramoucheMusicaldel 6/10 al 30/03 (a les 10'45h i 17h)13€ i 15€VictòriaA partir de C.S
El curiós incident del gos a mitjanitTextdel 26/10 al 19/01 (a les 10'45h i 17h)15€PolioramaESO i Batxillerat
Invasió subtil i altres contesTextDel 20 al 18 d'abril, a les 11h7,5€PolioramaESO i Batxillerat
Damaris Gelabert: La vida és músicaMúsicaDel 14 al 23 de febrero, a les 10h i 12h 7,5€PolioramaInfantil i Primària
Phantom of the operaAnglès3, 4 i 5 d'abril, a les 10h i 12h7'5€A partir de C.S
Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?Text
Del 6 al 10 de març, a les 11h7'5€PolioramaPrimària

Contacte: espectaclesambclasse@topgrups.com / 93 441 39 79

 

18 abril 2016

SCARAMOUCHE és el nou musical de creació que la companyia Dagoll Dagom estrenarà al setembre 2016 i que farà temporada al Teatre Victòria.

SCARAMOUCHE és una comèdia d’aventures, amb música d’Albert Guinovart, amb el teló de la revolució francesa de fons, i amb molta capa i espasa.

Actualment, s’està acabant la fase de càstings i ben aviat us podrem donar més detalls de l’èxit de la temporada vinent.

Mentrestant, si vols ser dels primers en reservar per al teu grup, entra al següent enllaç i tan bon punt tinguem els preus i descomptes, et contactarem personalment: http://goo.gl/forms/qUYW6uHXfz

11 febrer 2016

Reserva el teu grup durant el mes de febrer i aconsegueix un -35% de descompte per a les funcions d’abril!

CARMEN (del 30 març al 10 d’abril): La intensitat de la partitura que respira en forma de dansa sobre el mític personatge lluitador, apassionat i amant de la llibertat.

Reserva Carmen AQUÍ.

FUENTEOVEJUNA (del 13 al 24 d’abril): L’adaptació de l’obra de Lope de Vega amb clars referents als quadres de Velázquez, al teatre del Segle d’Or i la pròpia riquesa de la dansa popular espanyola.

Reserva Fuenteovejuna AQUÍ.

12 gener 2016

El dia 26 de gener de 1996 es va estrenar a Broadway el musical de RENT, dos dies després de la mort del seu joven autor Jonathan Larson. L’espectacle es va convertir en un fenòmen que va canviar la història del gènere musical.

No és casualitat, doncs, que 20 anys més tard – també el 26 de gener – s’estreni a Barcelona l’adaptació dirigida Daniel Anglès (Oh Happy Day) i protagonitzada per Roger Berruezo (Mar i cel).

No perdeu l’oportunitat i veniu a veure-la amb el vostre GRUP.

Més informació i reserves AQUÍ

11 desembre 2015

El proper mes de febrer arriba al Teatre Victòria, Fang i Setge, un musical de gran format que reviu els atacs de la Barcelona assetjada d’intramurs i una història d’amor autèntic en temps de guerra. En definitiva, un homenatge a tots els homes i dones que van viure el dramàtic conflicte. Un homenatge a tota la seva humanitat, feta d’errors i d’encerts. Uns errors i uns encerts que ens han fet avui tal com som.

La productora de l’espectacle ofereix una proposta molt atractiva per a les agrupacions corals de Catalunya: sortir a cantar al bis final amb tots els artistes i amb el rerefons de la música de Salvador Brotons interpretada per músics en directe.

Descarrega’t la partitura coral AQUÍ

4 veus
Partitura mixa
Tessitura còmoda

Per tal de gaudir d’aquesta magnífica oportunitat, les corals han de venir en GRUP amb descomptes exclusius de fins el 30% de descompte en totes les zones i preparar-se una partitura preparada especialment de veus mixtes, dificultat mitja i tessitura còmoda.

A més, amb el descompte de GRUP, hi ha moltes més propostes per complementar la sortida:

  •  Visita al Born, Centre Cultural: qui vingui a veure Fang i Setge, podrà gaudir d’un 30% de descompte per fer visites al recinte del Born, Centre Cultural.
  • Itineraris per la Barcelona de 1.714 a càrrec del Museu d’Història de Catalunya.

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES DE GRUPS, AQUÍ

11 novembre 2015

El Florido pensil “noies” és la història del dia a dia de cinc noies sotmeses a l’absurda i il·lògica brutalitat del sistema educatiu que va dominar l’Espanya de la postguerra.

L’escola és el reflex de la societat i de la seva ideologia dominant. I aquesta ideologia havia decidit posar al dia el més profund patriarcat medieval, i portar-ho fins a les seves últimes conseqüències. La dona va ser el principal objectiu de l’empresa moralitzadora doncs resultava que la dona estava naturalment destinada per al matrimoni i per a les labors domèstiques. La seva carrera professional venia a ser formar una família i tenir descendència. Per fer-ho possible, s’havies de posar d’acord pràcticament totes i tots: la mestra, el capellà, els pares, els moralistes, les escriptores de novel·les roses, i fins a les professores de gimnàstica. En tots les escenes es veurà reflectit que només existien dos tipus de dones: les decents i les altres.

RESERVES ESCOLES I GRUPS, AQUÍ

23 octubre 2015

Celebra amb el teu grup d’amics o familiars un cap d’any diferent al Teatre Tívoli de Barcelona.

El musical Mamma Mia farà una funció especial per donar la benvinguda al 2016, ballant les mítiques cançons d’ABBA.

Horari:

Inici funció: 22’30h

Cotilló: 23’50h (mitja part)

Segona part funció (després de les campanades)

Preus (inclou cotilló):

Platea preferent: 82€

Platea A: 80€

Platea B i Palcos Platea: 78€

Primer Pis A: 72€

Primer Pis B: 70€

Segon Pis A: 62€

Segon Pis B: 55€

Més informació i reserves, AQUÍ.

23 juliol 2015

TOPGRUPS i la companyia Dagoll Dagom et proposem passar un dia mariner a Barcelona:

VISITA + DINAR + TEATRE

 38,5€ (menors 14 anys)
52’20€ (adults, divendres i dissabte nit)
54,50€ (adults, dissabte tarda i diumenge)

VISITA VAIXELL PAILEBOT + ENTRADA MUSEU MARÍTIM

Per tal que us sentiu com autèntics pirates us recomanem una experiència única! Podreu trepitjar el Pailebot, el vaixell propietat del Museu Marítim amarrat al Port de Barcelona, i visitar el Museu, situat a l’Avinguda Drassanes.

DINAR RESTAURANT MMB

No gaires passes més enllà, a la llotja de Sant Cristòfol, el restaurant del mateix Museu us oferirà un complet dinar amb primer i segon plat, postres, aigua o refresc. Per als menors de 14 anys, hi haurà un menú especial de pasta i hamburguesa.

TEATRE MAR I CEL

I per acabar un dia la mar de rodó, què millor que veure l’espectacle MAR I CEL al Teatre Victòria, que ja han vist més de 250.000 espectadors, ?

Més informació i reserves a: http://www.topgrups.com/cartellera/mar-i-cel/

faixa activitats pack mariner copia

08 juny 2015

Obrim inscripcions per a les funcions escolars del curs 2015-16.

COM FER UNA RESERVA

1. Buscar l’espectacle a la cartellera de Top Grups l’espectacle. Si voleu cercar totes les propostes escolars, marqueu la “icona ESCOLAR” als filtres de búsqueda de la web.

2. Enviar el formulari de reserva per a les dates actives del calendari.

3. Confirmació. Rebreu confirmació per correu electrònic en un màxim de 48h laborables.

filtre-escolar

EspectacleGènereDatesPreusTeatreCicles
Mar i celMusicaldel 8 d'octubre al 17 de desembre (a les 10'45h i 17h)13€ i 15€Victòriaa partir de C.S
Amor i ShakespeareText8, 15 i 22 d'octubre, a les 11'30h
29 d'octubre, a les 16h
12€PolioramaESO i Batxillerat
Invasió subtil i altres contesText19, 20, 21, 25, 26 i 27 de gener 20167,5€PolioramaESO i Batxillerat
A mid-summer night's dreamAnglès4, 5, 6 d'abril a les 10h i 11'45h7,5€Polioramaa partir de C.M
El florido pensilTextFebrer i març 2016pendent confirmarPolioramaESO i Batxillerat

Contacte: espectaclesambclasse@topgrups.com / 93 441 39 79

 

03 juny 2015

Finalment s’ha confirmat que l’actriu Nina serà el personatge principal d’aquesta comèdia i es convertirà en l’actriu que més vegades l’ha interpretat a tot el món, des del 2004. Per a la resta de papers s’està realitzant un càsting d’actors i ballarins al qual s’han presentat més de 3.000 persones.

L’espectacle romandrà només 3 mesos en cartell i després farà una gira que recorrerà els principals teatres i ciutats de l’estat.

21 abril 2015

Per sumar-nos a aquesta setmana tan literària, a TOP GRUPS hem fer un sorteig amb molt d’amor i ja tenim guanyadora!

 

guanyadora-lot-llibres

17 abril 2015

0,01 segons és el temps que el nostre cervell triga a processar un moment de felicitat que involuntàriament ens farà somriure, un acte que mou 17 músculs i que alhora és terapèutic perquè activa l’hormona de felicitat. El Servei Educatiu de la programació d’Espectacles amb Classe – Top Grups t’ofereix tres propostes per fer més feliç als teus alumnes, familiars o nens del Casal d’Estiu.

UN DIA AL CIRC CRIC
Jornada lúdica i educativa. Circ, natura, taller espectacle, etc.
Dates disponibles: 22 i 23 d’abril / 5, 12, 19 i 26 de maig / 9, 10 i 11 de juny
Preu escoles: 12,5€ (prof.gratuït)

CASALS D’ESTIU CIRC I NATURA, UNA MÀGICA AVENTURA
Juliol:
Jornada lúdica i educativa adreçada a Casals d’Estiu que combina el circ i natura.
Preu: 10€ (monitors gratuït)

BEMOLL SOSTINGUT TORTELL POLTRONA
Espectacle de música, poesia, circ i pallassos per disfutar en família. Diumenges disponibles: 5, 19 i 26 d’abril / 3, 17 i 24 de maig 7, 14, 21, 28 juny / 5, 12, 19 de juliol G
rups + 15 pax: -20% dte

 

01 abril 2015

Un concepte tan aparentment modern com el de “família nombrosa” ja es podia trobar en el vocabulari dels homes de les cavernes. Necessitaven tenir molts fills i ser com a mínim un grup de 8 persones ben avingudes per a poder encerclar i caçar un mamut o carregar les pesades roques de les seves construccions.

A Top Grups hem volgut fer un homenatge als nostres avantpassats i 8 persones també serà el mínim per venir en grup al nou espectacle que es presenta al Teatre Poliorama del 6 al 31 de maig: EL CAVERNÍCOLA.

Més de 1500 representacions, més de 800.000 espectadors i el títol del monòleg més representat a la història de Broadway abalen aquest “fenòmen únic” segons el New York Times.

Grups! Treieu el vostre instint més bàsic i endinseu-vos a la cova amb Nancho Novo!

Més informació i reserves, AQUÍ.

26 març 2015

Top Grups també se suma al manisfest de l’ Aadpc
NO volem tenir l’IVA CULTURAL més alt d’Europa
NO volem ser les sobres
NO volem el tancament de sales i empreses culturals
NO volem perdre la feina
VOLEM que els professionals puguin viure del seu ofici
VOLEM que la cultura continuï sent el 3r sector ocupacional de la UE
VOLEM teatre per tothom
VOLEM que ens feu costat omplint les sales de teatre

“L’ESPECTACLE HA DE CONTINUAR MALGRAT EL QUE PUGUI PASSAR”

10 març 2015

Los Miserables havia de començar una gira aquest estiu que passava per el Gran Teatre del Liceu, però la productora Stage Entretainment ha cancel·lat tota la gira d’estiu.

Lamentem les molèsties que us hagi pogut ocasionar.

 

 

20 febrer 2015

Ja l’han vist més de 70 milions d’espectadors.

Amb una sorprenent i colorida posada en escena, EL REI LEÓN transporta a l’espectador a l’exotisme africà, amb evocadores músiques, constituint una nova fita en el món de l’espectacle, un punt d’inflexió en el disseny artístic, i en general, en el gènere musical, que a ningú deixa indiferent. Un genial equip creatiu per a un musical inoblidable perfecte per distrutar en grup

Més información, horaris, preus i descomptes de grup, AQUÍ.

03 febrer 2015
  • L’actor Carlos Gramaje que va encarnar Saïd en els dos primers muntatges torna al Teatre Victòria per pujar al vaixell de Mar i Cel
  • Roger Berruezo seguirà interpretant el paper en les actuacions de cap de setmana i Carlos Gramaje assumeix les sessions de dimecres a divendres a partirdel 4 de febrero

 

A partir del dia 4 de febrer la Blanca de Mar i Cel, Ana San Martín,compartirà el seu amor amb dos Saïds. Carlos Gramaje retorna a Dagoll Dagom i compartirà elpersonatge protagonista del clàssic català amb Roger Berruezo. Les funcions de dimecres, dijous i divendres seran interpretades per Carlos Gramaje, que continua els caps de setmana en l’espectacle Gisela y el libro mágico, i Roger Berruezo s’ocuparà de donar vida al pirata musulmà les funcions de dissabte i diumenge perquè durant la setmana s’incorpora a una nova sèrie diària de Boomerang TV per Televisió Espanyola en el paper principal.

Així, Carlos Gramaje s’afegeix a aquest elenc de luxe, al costat d’Ana San Martín i de la resta de lacompanyia, conformada per Pep Cruz, Xavi Lite, Júlia Jové, Xavi Fernández, Toni Viñals, Mireia Dolç,Rubén Yuste, Elena Tarrats, Víctor Arbelo, Xavi Navarro, Marc Vilavella, Lucía Torres, Dídac Flores,Clara Moraleda, Paula Vives, Raúl Grau, Enrique Navarro, Luís Moya i Dimas Bozzo.

MAR I CEL CONTINUA NAVEGANT A TOTA VELA 

La tercera producció de Mar i Cel estrenada al Teatre Victòria el dia 25 de setembre de 2014 arriba aquest cap de setmana a les 134 funcions i als 141.588 espectadors, dels quals 30.958 són escolars. A més a més, més de 200 grups s’han organitzat per desplaçar-se des de diversos punts de Catalunya finsal Teatre Victòria de Barcelona, per poder veure aquest clàssic del teatre català.