COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

03 maig de 2019

A punt de finalitzar l’any escolar, des de Top Grups us volem dir que ja tenim la programació per l’any que ve a punt!! Tenim moltes ganes de mostrar-vos les novetats escollides, per això us volem mostrar un tastet de tots els grans èxits que ens esperen la temporada vinent.

La missió que ens plantegem a Espectacles amb classe és educar i acompanyar la diversitat de sensibilitats a través d’una programació d’arts escèniques transversal pel que fa a edats i gèneres teatrals.

Enguany s’ha buscat una programació que girés al voltant de dos eixos molt clars: espectacles de gran èxit la temporada passada i espectacles de grans companyies en cartell l’any que ve. Cuidant i buscant la màxima qualitat de les obres ofertes per als vostres alumnes, hem arribat a un balanç acurat respecte edats dels públics, gèneres teatrals i llengües.

De l’any passat recuperem el musical Maremar, gran èxit de Dagoll Dagom, que evoca el tema de la crisi dels refugiats amb música basada en cançons de Lluis Llach. Comptarem de nou amb l’obra més emblemàtica de Mercè Rodoreda i un clàssic de la novel·la de postguerra: la Plaça del Diamant, dirigida per Paco Mir i produïda per la Companyia Eòlia. En llengua anglesa i molt aclamada el passat curs, us portem l’adaptació de gran qualitat de Shakespeare: Hamlet or not.

El Teatre Poliorama acollirà La importància de ser Frank, gloriosa obra d’Oscar Wilde estrenada la temporada passada al Teatre Nacional dirigida per David Selvas.

En llengua castellana, de la mà del Projecte Ingenu i sota la direcció de Marc Chornet, comptarem amb el clàssic de Sheakespeare, Romeu i Julieta. 

Com a novetat i per al públic més petit d’ Educació Infantil i Primària, presentem una proposta que us enamorarà: Jo vaig amb mi, una adaptació del llibre de Raquel Díaz Reguera dirigida per Paco Mir.

Per últim, introduirem la ciència al teatre amb un espectacle interactiu: Escape Science. Preparats per resoldre enigmes a través del joc?

Tota aquesta programació es presentarà en una fantàstica gala el proper 29 de maig a les 18h al Teatre Poliorama. Si ets mestre i estàs interessat/-da a assistir a la Gala, pots inscriure’t a través d’aquest formulari:

INSCRIPCIÓ GALA 29 DE MAIG AL TEATRE POLIORAMA

Comptarem amb actuacions en directe, col·loqui amb els directors i promotors dels espectacles, un berenar per llepar-se els dits, sortejos d’entrades pel Mago Pop, invitacions per tots els assistents a “La Plaça del Diamant” i altres sorpreses!