TOP GRUPS | Top Grups et porta el 20% de descompte per anar a veure "Antónomos. El musical" a l'AquitàniaTeatre - Barcelona. Autónomos. El musical – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

19 desembre 2020 al 13 febrer 2021 Aquitània Teatre - Barcelona
Repartiment: Álex Martínez Vidal, Andreu Rami, Joan Berenguer

La comèdia musical Autónomos, el musical inicia la cinquena temporada, consolidat-se com una de les propostes d’humor de més èxit de la cartellera. Les peripècies d’un nou freelance per sobreviure al món laboral, a un gurú de l’emprenedoria, a la cruel Agència Tributaria i a un gestor molt particular són la premisa d’una comèdia sobre l’amistat i la superació de dificultats, que ha triomfat gràcies a un ritme desenfrenat, llenguatge televisiu, altes dosis de crítica i un guió adaptat setmanalment a l’actualitat. Amb música en directe i els cameos especials d’Elisenda Carod, Jaïr Domínguez, Juanra Bonet, Mònica Terribas, Tomàs Fuentes, Alba Florejachs, Ignasi Taltavull o Merche Ochoa!

 

SINOPSI
En un futur no molt llunyà, la crisi arribarà al seu final i tots els ciutadans gaudiran d’un treball estable i en conseqüència, de màxima felicitat. Però això no durarà per sempre: la meravellosa vida de l’Álex es trencarà sobtadament quan l’acomiadin. Amb una mà al davant i l’altra al mòbil (com tots avui en dia), es veurà obligat a agafar les regnes de la seva vida. Fer-se autònom serà l’única opció.

L’espectacle va rebre 10 Nominacions en 9 categories als premis de públic BroadwayWorld 2017, on destaquen Millor Musical de Petit Format i Millor Musical Original.

 

 

IMPRESCINDIBLE a TEATRE BARCELONA / 9.5 a ATRÁPALO
“Desata las risas (…) Una desmelenada crítica al sistema con la que se meten al público en el bolsillo”
 – El Periódico
“Ingeniosa sátira musical, refrescante y muy divertida” – TeatreBarcelona
“Conecta con el público con un humor muy elaborado, fresco y actual” – Espectáculos BCN
“Te harán reír a carcajada pura” – Montserrat B. – Atrápalo

 

Aquitània Teatre ESPAI SEGUR

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones
Platea 16€ -20%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
18:00h (a partir del 23/01)
20:15h (fins al 16/01)
Durada
80 min
Durada
80 min