TOP GRUPS | Carnaval dels animals al Palau de la Música a partir de 21€ si vens en grup. Reserva amb Top Grups i aconsegueix el millor preu. Entrades amb descompte. Carnaval dels animals amb Brodas Bros – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

24 abril 2021 al 24 abril 2021 Palau de la Música - Barcelona
Brodas Bros, companyia de dansa urbana - Orquestra Simfònica del Vallès - Carles Marigó i Jordi Castellàpiano - Marta Cardona, concertino i directora - Guilliam Sons, beat boxer i músic - Phax, slow motion - Eudald Ferré i Arnau Colom, titelles - Iván Morales, guió - Lluc Fruitós, direcció artística - Rafael Tomico, il·luminació - Sara Manzano, vestuari i producció

Brodas Bros i Orquestra Simfònica del Vallès

Concert extraordinari amb dansa urbana.

Un os mandrós s’escapa del Zoo de Nova York i entra en contacte amb els animals salvatges del bosc. Ell porta el seu ritme (hip-hop i slow motion dance) i s’ha d’integrar en un nou entorn (música clàssica). Tot això s’explica a través d’una narradora, un beatboxer, una orquestra simfònica, uns ballarins de hip-hop i… molt d’humor. És una faula contemporània sobre la llibertat, l’acceptació de la diferència i l’amistat, que lliga dansa i música.

Amb guió d’Iván Morales, direcció de Lluc Fruitós i direcció musical de Marta Cardona.

 

PROGRAMA

CAMILLE SAINT-SAËNS
El Carnaval dels animals (gran fantasia zoològica)
Dansa macabra, op. 40
Preus
Individuals
Descomptes de grups
-15 persones +15 persones
Zona A 32€ 27€
Zona B 25€ 21€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
17:00h
19:00h
Durada
Tots els públics
Durada
Tots els públics