TOP GRUPS | 'Les croquetes oblidades' de Les Bianchis. Cicle espectacles infantils "Petit Poliorama" al Teatre Poliorama! Reserva el teu grup amb descompte amb Top Grups! Les croquetes oblidades – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

17 octubre 2021 al 31 octubre 2021 Teatre Poliorama - Barcelona
Dramatúrgia: Clàudia Cedó. Direcció: Israel Solà. Repartiment: Queralt Casasayas, Magda Puig / Nuri Santaló i Bàrbara Roig.

Ganes de gaudir en família amb els més petits de casa?

Torna la programació familiar al Teatre Poliorama de la mà del cicle  Petit Poliorama dedicat a la nova generació d’espectacles d’animació infantil catalans!

Sinopsi:

La Pepa és una nena vital i amb una gran imaginació que acaba de perdre la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. Enganxada a una manta que l’ajuda a dormir i enfadada amb les seves dues mares perquè no recorden la recepta de les croquetes de l’àvia, la Pepa emprendrà un viatge cap al País del Xim Pum, l’indret màgic on van a parar les coses oblidades.

Mentre les seves mares intenten organitzar el comiat de l’àvia i protegir la seva filla de la tristesa que li suposaria assistir a l’enterrament, la Pepa passarà emocionants aventures amb els seus nous amics: dues nenes de l’escola, un xumet esbojarrat, una barrufeta xunga, un recepcionista esvalotat i una croqueta gegant, per acabar descobrint… que potser no era tan dolent, trobar a faltar.

El dol per una àvia, el dol per una ciutat, el dol pel gust d’una croqueta, el dol per un record, el dol per un objecte perdut, el dol de fer-se gran. El dol per tot allò que estimem. És bo, sentir-lo? O hi hem de passar de puntetes? Les croquetes oblidades parla de la possibilitat de viure totes les parts de la vida, també les que a vegades ens poden fer mal. Perquè si no travessem aquests paratges, petits i grans podem trobar a faltar algunes de les coses que hi hauríem après.

 

 

El Teatre Poliorama és un ESPAI SEGUR. Consulta el seu Protocol de prevenció de la COVID-19.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones Tarifa gratuïta menors
Zona 1 (Platea, balcó i amfiteatre) 14€ -15% Fins a 2 anys
Zona 2 (Amfiteatre fons i lateral balcó) 12€ -15% Fins a 2 anys
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
12:00h
Durada
70 min
Edat recomanada: +5 anys
Durada
70 min
Edat recomanada: +5 anys