TOP GRUPS | Vine a veure Dansa per Tutti al Teatre Poliorama! Cicle espectacles infantils "Petit Poliorama". Reserva el teu grup amb descomptes amb Top Grups! Dansa per tutti – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

30 gener 2022 al 13 febrer 2022 Teatre Poliorama - Barcelona
DIRECCIÓ: Edu Pericas i Sol Picó INTÈRPRETS: Xaro Campo/ Robert Gómez/ Oriol Roca/ Natàlia Zarco/ Elías Torrecillas

Ganes de gaudir en família amb els més petits de casa?

Torna la programació familiar al Teatre Poliorama de la mà del cicle  Petit Poliorama dedicat a la nova generació d’espectacles d’animació infantil catalans!

No és un espectacle de dansa únicament, no és només un espectacle de teatre, però no és un musical…. DANSA PER TUTTI és una comèdia teatral que parla sobre el món de la dansa, recolzant-se en el llenguatge de la dansa per fer avançar la dramatúrgia de l’obra.

A través d’unes històries quotidianes en el si d’una família, gaudirem d’uns moments coreogràfics increïbles i, ben bé sense adonar-nos, acabarem coneixent conceptes sobre aquest art del moviment que no sabíem.

Aquest és un espectacle dirigit tant per a qui els hi agrada la dansa com pels que mai han anat a veure un espectacle de dansa. I amb el tàndem creatiu de la Sol Picó i l’Edu Pericas tenim, a més, el bon humor i la bona energia assegurats!

 

 

El Teatre Poliorama és un ESPAI SEGUR. Consulta el seu Protocol de prevenció de la COVID-19.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones Tarifa gratuïta menors
Platea i amfiteatre 15€ -20% Fins a 2 anys
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
12:00h
16:00h
Durada
70 min
A parir de 7 anys
Durada
70 min
A parir de 7 anys