TOP GRUPS | Vine a veure la temporada d'Òpera al Liceu amb descomptes per a grup. Inclou Visita guiada en privat al Cercle. Doña Francisquita – Pàgina 38 – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

15 novembre 2019 al 15 novembre 2019 Gran Teatre del Liceu - Barcelona
Direcció musical: Oliver Díaz Direcció d'escena: Lluís Pasqual Coreografía: Nuria Castejón Escenografía i vestuari: Alejandro Andújar Il·luminació: Pascal Merat Coproducció: Gran Teatre del Liceu i Teatre de la Zarzuela (Madrid) Orquestra simfònica i cor del gran Teatre del Liceu Direcció del cor: Conxita Garcia

LA SARSUELA TORNA AL LICEU!!

Lluís Pasqual dirigeix una de les sarsueles més populars d’Amadeu Vives amb Maria José Moreno i Celso Albelo.

L’obra mestra absoluta d’Amadeu Vives torna al Gran Teatre del Liceu amb la posada en escena de Lluís Pasqual, que canvia els diàlegs parlats per a oferir una visió fresca de la sarsuela del mestre de Collbató. Situada en tres temps diferents, els amors de Fernando, Aurora, Don Matías i Aurora “la Beltrana” es passegen en un context dissenyat escenográficamente per Alejandro Andújar, en aquesta coproducció entre el Liceu i el Teatre de la Zarzuela de Madrid.

El repartiment està encapçalat pel reeixit binomi format per Celso Albelo i María José Moreno.Una nova manera d’acostar-se al gènere gran de la mà d’un equip artístic simplement extraordinari.

Donya Francisquita

Comèdia lírica en tres actes. Llibret de Federico Romero i Guillermo Fernández-Shaw basat en La discreta enamorada de Lope de Vega.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones
Espectacle zona 3 130€ 80€
Espectacle zona 3 + visita guiada al Cercle* 142€ 89€*
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
20h
Durada
2h 45 min
Durada
2h 45 min