TOP GRUPS | "El Perro del Hortelano" al Teatre Poliorama de Barcelona. Reserva el teu grup amb Top Grups! Fins al 25% de descompte. El Perro del Hortelano – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

19 març 2022 al 20 març 2022 Teatre Poliorama - Barcelona
FITXA ARTÍSTICA
AUTOR: Lope de Vega y Carpio RECREACIÓ I DIRECCIÓ: Paco Mir i Maluquer INTÉRPRETES: Moncho Sánchez-Diezma, Paqui Montoya, Manolo Monteagudo i Amparo Marín MÚSICA ORIGINAL: Juan Francisco Padilla VESTUARIO: Mai Canto DISSENY DE IL·LUMINACIÓ: Manuel Madueño SONIDO: José Pipió ESCENOGRAFIA I GRAFISME: Paco Mir ATREZZO ESCENOGRÀFIC: Cristina Cuber + Lalo Ordóñez COMUNICACIÓ: Nuria Díaz Reguera DISTRIBUCIÓ: Plan A Producciones PRODUCTORS ASSOCIATS: Vania Produccions

El Perro del Hortelano és una comèdia palatina de Lope de Vega escrita entre 1613 i 1619, que coincideix amb un moment de plena maduresa creativa que coincideix amb la publicació de Fuenteovejuna, La dama babaua i L’acer de Madrid.

L’acció se situa a Nàpols, prototip de ciutat renaixentista i amb fama de ser un lloc fàcil per a l’amor i els diners, amb un elenc de personatges de l’alta noblesa embullats en conflictes amorosos amb els seus vassalls.

El títol, basat en un refrany popular (el gos de l’hortolà ni menja les cols ni les deixa menjar), ens avisa d’entrada del sentit humorístic de l’obra. La comtessa Diana, que és el “gos” al qual al·ludeix el títol, no es permet a si mateixa enamorar-se del seu secretari Teodoro, ni permet que aquest estimi a Marcela, una de les seves dames de companyia.

La trama conté dues estructures bàsiques: ell triangle amorós (Diana-Teodoro- Marcela) complementat amb la presència de rivals (Fabio, Ricardo, Federico) i la parella habitual de galant-graciós (Teodoro-Tristán) que van inventant-se estratègies i ofensives i contraofensives.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones de 10 a 24 pax de 25 a 70 pax
Zona 1 23€ -20% -25%
Zona 2 19€ -20% -25%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
17:30
20:30
Durada
90 min.
Idioma: Castellà
Durada
90 min.
Idioma: Castellà