TOP GRUPS | El quadern daurat al Teatre Lliure de Montjuïc fins al 25% de descompte amb Top Grups. El quadern daurat – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

05 març 2020 al 12 abril 2020 Teatre Lliure - Montjuïc
De Doris Lessing. Adaptació i direcció Carlota Subirós. Intèrprets Guillem Barbosa Tommy / Javier Beltrán Saül / Mia Esteve Molly / Montse Esteve Mare Sucre / Jordi Figueras Richard / Nora Navas Anna / Marta Ossò Ella / Fèlix Pons Paul, Michael / Vanessa Segura Marion. Producció Teatre Lliure. Sala: FABIÀ PUIGSERVER-MONTJUÏC

AQUEST ESPECTACLE QUEDA CANCEL·LAT DEGUT A LES MESURES PRESES EN RELACIÓ AL COVID-19

Si alguna obra reuneix els elements essencials de la narrativa de Doris Lessing (1919‒2013), Premi Nobel de Literatura 2007, és sens dubte The Golden Notebook [El quadern daurat, 1962].

La directora i dramaturga Carlota Subirós hi ha bussejat seguint la trama de Free Women [Dones lliures] per situar a l’eix central de l’espectacle el paper fonamental d’una dona que, en moments de dura crisi política i personal, lluita sense parar per la seva integritat com a mare soltera, com a comunista compromesa, com a amant que busca una relació sana i no sexista, i com a artista. Una indagació per les diverses personalitats d’un mateix que s’expressen a l’hora d’escriure.

<<“Anna.- Jo ho veig més o menys així… Cada cert temps, potser una vegada cada segle, es produeix una mena de… d’acte de fe. S’omple un pou sencer de fe, i en un país o altre hi ha un enorme moviment endavant, que representa un enorme moviment endavant per a tot el món. Perquè és un acte de la imaginació… Per ampliar els límits del possible, en tot el món sencer. En el nostre segle, va passar el 1917 a Rússia. I a la Xina. Després, aquell pou s’asseca perquè, com tu mateix has dit, la crueltat i la lletjor tenen molta força. Però el pou, lentament, es va tornant a omplir. I més endavant, en algun altre lloc, es torna a donar alguna altra empenta endavant, per més dolorosa que sigui.”>>

– Doris Lessing (El quadern daurat, Dones lliures 2)

Preus
Individuals
Descomptes de grups
- 15 persones + 15 persones
Platea 29€ 25%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷