COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

20 juny 2019 al 21 juliol 2019 Teatre Poliorama - Barcelona
Amb el  QUARTET MÈLT Idea i direcció: Óscar Orbezo

Amb el Quartet Mèlt us volem oferir un viatge en el temps i la música que ens durà des de finals del SXIX fins avui en dia. Reviurem moments especials de la nostra història i quines eren les músiques que s’escoltava aleshores. El punt de partida serà, els Cors de Clavé, quan encara no existia cap suport per escoltar música gravada. A partir d’aquí viurem d’entre altres èpoques els cabarets de Barcelona dels anys 20, la Catalunya republicana, la Guerra Civil, la vaga dels Tramvies, la visita dels Beatles o els Jocs Olímpics de Barcelona.

El Quartet Mèlt amb la seva versatilitat coral ens portarà cançons d’estils musicalment tan diferents com Muntanyes del Canigó, El vestir d’en Pasqual, el tango Por una cabeza, coples de la Concha Piquer, La gallineta o la Dansa del Sabre de la Trinca. La part actoral ens situarà en l’atmosfera que es vivia a cada moment i mostrant els diferents suports que han existit per escoltar la música: els discs de pedra, la ràdio d’abans de la televisió, els famosos “tocadiscos”, cassettes, CDs o les xarxes socials.

Un espectacle amb molt bona música i amb dosis d’humor, tendresa i a voltes colpidor. En definitiva un espectacle tal i com ha sigut la nostra història col.lectiva dels darrers 150 anys. Seieu bé a la vostra butaca i cordeu-vos els cinturons. El nostre viatge comença i el volem compartir amb tots vosaltres. Benvinguts!

Valors i competències:

  • Aportar una mirada diferent a la història de la ciutat i de la música contemporània.
  • Conèixer i valorar les manifestacions i obres musicals significatives del patrimoni musical català i universal.
  • Aprendre a utilizar de forma correcta el vocabulari musical específic per a descriure i explicar els components essencials del llenguatge musical.

Guia didàctica

Podeu descarregar-vos la guía didáctica amb el llistat de cançons que es tractaran AQUÍ

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones
Platea 23€ 15€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
21:00h 21:00h 21:00h 18:30h
Durada
80 min.
A partir de 12 anys
Durada
80 min.
A partir de 12 anys