TOP GRUPS | Vine a veure Jerusalem amb Pere Arquillué en grup al millor preu, amb Top Grups. Fins al 15% de descompte. Jerusalem – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

14 novembre 2019 al 06 gener 2020 Teatre Romea - Barcelona
Autor: Jez Butterworth Traducció: Cristina Genebat Direcció: Julio Manrique Interpretació: Pere Arquillué, Elena Tarrats, Chantal Aimée, David Olivares, Marc Rodríguez, Víctor Pi, Guillem Balart, Adrián Grösser, Anna Castells, Clara de Ramon, Albert Ribalta, Jan Gavilan i Max Sampietro Una producció del Teatre Romea, Centro Dramático Nacional i Grec 2019 Festival de Barcelona

Decadent, abandonat, patètic, però també valent i divertit… Així és l’antiheroi que protagonitza aquesta peça, aplaudida tant al West End com a Broadway.

És el dia de Sant Jordi, patró d’Anglaterra, i en una localitat rural que aquell dia acull la fira del comtat, Johnny “el Gall” Byron surt del remolc on viu. Les autoritats el volen desnonar per poder construir al solar que ocupa i un pinxo li vol clavar una pallissa… És l’home més odiat del poble? Potser, però també és el més estimat: els amics volen que surti amb ells de festa i el seu fill el reclama perquè passin junts el dia visitant la fira… És una mena de Falstaff del nostre temps, un personatge modern però que al·ludeix constantment a una Anglaterra medieval idealitzada mentre beu, consumeix drogues o eludeix les autoritats que el persegueixen… Tot plegat constitueix el retrat d’una Gran Bretanya que perd el contacte amb les arrels, l’estampa d’un món rural esclau dels seus propis mites que, en fer paleses les seves realitats més ombrívoles, fa miques les visions idealitzades de la vella Albió.

El muntatge s’inspira en Jerusalem, un himne compost per Sir Hubert Parry sobre uns versos de William Blake el 1916. Extremament popular al país, el tema ha estat proposat fins i tot com a himne nacional anglès.
Signa el muntatge un director de cinema i dramaturg, gran admirador de Harold Pinter, que es va fer conegut amb obres com Mojo (també convertida en un film el 1997). El porta a escena Julio Manrique, un actor i director sempre atent a les mostres més interessants de la dramatúrgia anglòfona contemporània, que ha signat muntatges que van des d’El curiós incident del gos a mitjanit a La partida (Grec 2014), per esmentar-ne només alguns. Per interpretar el paper de Johnny (Mark Rylance en el repartiment original) compta amb Pere Arquillué, un actor amb una extensa i aplaudida trajectòria en teatre, cinema i televisió; i que ha demostrat el seu instint teatral apostant per posades en escena com la de Primer amor de Samuel Beckett (vista al Grec 2010), El Preu d’Arthur Miller (vista al Grec 2016), o Art de Yasmina Reza (2018), entre d’altres.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
- 10 persones +10 persones +25 persones
Platea, llotges i F1 Anfiteatre de dimarts a dijous 26€ -10% -15%
Resta 1r amfiteatre de dimarts a dijous 22€ -10% -15%
Platea, llotges i F1 Anfiteatre caps de setmana i festius 30€ -10% -15%
Resta 1r amfiteatre caps de setmana i festius 26€ -10% -15%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
18:30h 18:30h
20:00h 20:00h 20:00h 20:00h
Durada
180 minutos
Català
Durada
180 minutos
Català