COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

15 Març 2020 al 26 Abril 2020 Teatre Poliorama - Barcelona
Text original: Raquel Díaz Reguera. Adaptació: Paco Mir. Repartiment: Anna Arena, Meritxell Termes, Albert Ruiz.  

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions programades de JO VAIG AMB MI des del dijous 12 i fins al dijous 26 de març (ambdós inclosos) queden anul·lades.

Per totes les funcions programades a partir del 27 de març, anirem informant a través dels canals habituals, en cas que patissin modificacions.

 

Ganes de gaudir en família amb els més petits de casa?

Torna la programació familiar al Teatre Poliorama de la mà del cicle  Petit Poliorama dedicat a la nova generació d’espectacles d’animació infantil catalans!

A la Sol li agrada el Martín, però el Martín mai s’ha fixat en la nostra protagonista (tot i que és una nena molt especial): duu unes cuetes molt divertides, unes ulleres massa grans, uns vestits sempre multicolors i –el que la fa més diferent– duu unes ales i molts ocells al cap.

Però el Martín segueix sense mirar-la i ella, aconsellada pel seus amics, es canvia de pentinat, es treu les ulleres, comença a vestir-se com tothom i perd les ales i els ocells i, de cop, quan finalment ja és una més i s’assembla a la majoria, quan ja ha perdut tot el que la feia única, el Martín es fixa en ella.

Però la Sol encara haurà de prendre una altra decisió: val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres?

Aquí podeu visualitzar el cartell

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones Tarifa gratuita menors
Platea i amfiteatre 12€ 9€ Fins a 2 anys
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
12:00h
Durada
60 min
Infantil
Durada
60 min
Infantil