TOP GRUPS | Vine a veure la temporada d'Òpera al Liceu amb descomptes per a grup. Inclou Visita guiada en privat al Cercle. Jordi Savall dirigeix Alcione Jordi Savall dirigeix Alcione – Pàgina 34 – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

16 maig 2020 al 20 maig 2020 Gran Teatre del Liceu - Barcelona
Direcció musical: Jordi Savall. Direcció d’escena: Louise Moaty. Coreografia: Raphaelle Boitel. Escenografia: Tristan Baudoin. Vestuari: Alain Blanchot. Il·luminació: Arnaud Lavisse. Regidor de circ: Nicolas Lourdelle. Coproducció: Opéra Comique (Paris) i Gran Teatre del Liceu. Direcció del Cor: Lluís Vilamajó

LES FUNCIONS QUEDEN CANCEL.LADES DEGUT AL COVID-19

Jordi Savall torna al Liceu amb una òpera escenificada i la producció de l’Opéra Comique

Per a la directora escènica Louise Moaty, Alcione és una obra oberta a una posada en escena imaginativa. Així es presenta la producció de l’òpera de Marin Marais: amb elements procedents del món dels acròbates de circ. Ells són els qui desperten una evident admiració, com ho feien els ballarins que actuaven en el context d’una tragédie lyrique com Alcione.

Estrenada amb gran èxit a París i represa en anys successius (incloent-hi una paròdia), l’òpera de Marin Marais estableix un pont entre les tragèdies líriques de Lully i les de Rameau.

L’internacionalment reconegut Jordi Savall torna al Liceu amb una òpera escenificada de la mà d’un dels millors compositors del barroc francès, que va contribuir a popularitzar-lo gràcies a la banda sonora musical de la pel·lícula Tous les matins du monde.

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones
Espectacle zona 3 130€ 80€
Espectacle zona 3 + visita guiada* 142€ 89€*
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Durada
3h 30 min.