TOP GRUPS | Midori & Orquestra Simfònica Camera Musicae al Palau de la Música. 15% de descompte si véns en grup. Reserva amb Top Grups amb avantatge! Midori & Orquestra Simfònica Camera Musicae – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

26 abril 2021 al 26 abril 2021 Palau de la Música - Barcelona
Violí: Midori. Amb: Orquestra Simfònica Camera Musicae. Director: Tomàs Grau.

EL CONCERT DE BRAHMS + LA CONSAGRACIÓ DE LA PRIMAVERA

REPERTORI

J. Brahms: Concert per a violí i orquestra, op. 77
I. Stravinsky: La Consagració de la Primavera
UN CONCERT PER A UN VIRTUÓS
Al llarg la història de la música, molts dels concerts per a instruments solistes han estat escrits pensant en algun virtuós del moment. Aquest és el cas del Concert per a violí de Johannes Brahms, estrenat al 1879. Una obra escrita per al seu amic i violinista Joseph Joachim a qui va demanar consell, i que conté molts passatges amb grans dificultats tècniques. Un altre gran violinista, Pablo Sarasate, va anomenar aquesta obra com ‘el concert contra el violí’.A principis del segle XX, l’empresari Serguei Diàguilev encarrega a un jove compositor rus la música per a un ballet que revolucionaria la història de la música. La Consagració de la Primavera es va estrenar a París al 1913 amb molta polèmica. Va ser un escàndol i en aquell moment va trastocar al públic, tant per la part musical com per la part escènica.Però, què té aquesta música que la fa tan especial, tan diferent al que s’havia fet fins aquell moment? Doncs s’amplia el registre amb instruments aguts com el flautí i greus com el contrafagot, l’harmonia explora moltes possibilitats sonores amb dissonàncies o politonalitat, i ens trobem envoltats de ritmes inusuals que canvien constantment, portant-nos d’un lloc a un altre i creant interrupcions inesperades.Aquesta obra, on Stravinsky juga amb la paleta de colors d’una gran orquestra, ens narra el ritual d’una tribu pagana que acaba amb el sacrifici d’una jove ballant fins a la mort.
BIOGRAFIA MIDORI
Midori és una artista, activista i educadora visionària, la trajectòria única de la qual ha traspassat els límits tradicionals a través del seu impuls implacable per explorar i construir connexions entre la música i l’experiència humana. Mai en repòs, Midori aporta la mateixa innovació dinàmica i una visió expressiva que l’ha convertit en una destacada violinista en altres àmbits com a reconeguda ambaixadora cultural mundial i educadora musical.Ha actuat amb, entre moltes altres, les orquestres simfòniques de Londres, Chicago, Boston i San Francisco, les filharmòniques de Berlín, Viena, Nova York, Los Angeles, Sant Petersburg i Txeca, la Sinfonieorchester des Bayerischen Rundfunks i l’orquestra de cambra Mahler. Ha col·laborat amb músics tan destacats com Claudio Abbado, Leonard Bernstein, Emanuel Ax, Zubin Mehta, Seiji Ozawa, Christoph Eschenbach, Mariss Jansons, Paavo Järvi, Antonello Manacorda, Constantinos Carydis, Yo-Yo Ma, Susanna Mälkki i Menahem Pressler.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones (15% de descompte)
Zona A 56€ 47,60€
Zona B 46€ 39,10€
Zona C 38€ 32,30€
Zona D 28€ 23,80€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
20:00h
Durada
Tots els públics
Durada
Tots els públics