TOP GRUPS | Visita el Món Sant Benet. Preus amb descomptes per a sortides en grup amb Top Grups. Visita el Món Sant Benet – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

01 juny 2020 al 31 març 2021 Sant Fruitós de Bages (Manresa)

Món Sant Benet és un projecte cultural, turístic i de lleure d’una gran singularitat. Un conjunt únic, on trobareu un monestir medieval a escassos metres d’un innovador centre internacional de recerca en cuina. I tot en un entorn natural incomparable.

Innovadores visites guiades al monestir, una oferta gastronòmica variada i d’alta qualitat, visites i activitats a la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència)… Món Sant Benet fusiona l’art medieval, la natura i la gastronomia per crear una proposta d’oci i cultura atractiva i pensada per a tots els públics.

Promoció per grups: tast gratuït de productes del territori i visita del campanar.

Visites disponibles:

Mil anys de sensacions (Visita Medieval): Un recorregut pels espais més emblemàtics del monestir: l’església, el claustre, el celler i les cel·les de la galeria de Montserrat, que us permetrà posar-vos a la pell dels habitants del monestir.

Un dia a la vida de Ramon Casas (Visita Modernista): Un recorregut que ens transporta a l’estiu de 1924 tot travessant les estances del sobreclaustre que el pintor Ramon Casas i la seva família van convertir en residència d’estiueig.

A la recerca de l’Homo Alimentarius | Visita a la Fundació Alícia:  Descoberta i visita sobre què és i quina feina fa la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència), un centre dedicat a la recerca en la cuina que promou la bona alimentació i que treballa perquè tots mengem millor.

Els fruits de la terra: L’activitat inclou un recorregut a peu per l’entorn de Món Sant Benet i un petit aperitiu on podrem degustar tastets que van des del codonyat amb formatge fins al Mossec del Pelegrí, passant per un vermut de Picapoll o unes torradetes amb olivada, tot acompanyat amb vi de la terra.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
- 20 persones + 20 persones
Medieval 11,45€ 8,50€
Modernista 7,95€ 6,80€
Alicia 9€ 7,65€
Els fruits de la terra 18€ 16,20€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Durada
1 h 30 min
Tots els públics