TOP GRUPS | Òpera de buxaca: La Traviata i Carmen. Al Palau de la Balmesiana de Barcelona. Reserva amb Top Grups amb el 20% de descompte! Òpera de butxaca – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

23 gener 2021 al 18 desembre 2021 Palau de la Balmesiana
Producció: La petita Companyia Lírica. Intèrprets: Núria Vilà (soprano), Ximena Agurto (soprano), María Casado (soprano), Numil Guerra (soprano), Anaïs Masllorens (mezzosoprano), Facundo Muñoz (tenor), Ignacio Guzmán (tenor), Lucas Groppo (baríton) i Jorge Tello (baríton).

QUÈ ÉS ÒPERA DE BUTXACA?

L’Òpera de butxaca és una nova activitat cultural on a través d’una selecció d’obres més significatives, volem donar a conèixer al públic una nova línia dramàtica apropant-lo a l’essència de l’òpera.

 

OBRES:

La Traviata

La Traviata, el gran drama de Giuseppe Verdi, basada en la novel·la La dama de les camèlies, d’Alexandre Dumas fill, és una de les òperes més representades arreu del món. Ambientada en la seva pròpia època, va patir el rebuig i l’escarni del públic de Venècia el 6 de març de 1853, en què fou estrenada. Va escandalitzar al públic per l’esperit llibertari de la protagonista, l’escabrositat del tema i la incomoditat que, per a molts il·lustres espectadors, podia generar veure els seus propis rostres en el mirall de La Traviata.

Violetta Valéry, una prostituta de luxe, és un personatge en constant evolució i ple de matisos, i el seu destí esdevindrà inevitablement tràgic.

A través d’una selecció de les escenes més significatives, es reforça la línia dramàtica i actoral, apropant el públic a l’essència d’aquesta òpera.

(3 cantants i 1 pianista)

Carmen

Carmen és una historia d’amor, passió i mort. Don José i Carmen compleixen un destí que ja pressentien o que potser estava fixat pel seu caràcter. “Si tu m’estimes… vigila” són les primeres paraules que diu Carmen a la famosa havanera.

Amb música de Georges Bizet i a través dels ulls de José Lizarrabengoa, personatge de la novel·la de Prosper Merimée, revisarem un dels grans mites de la cultura hispana: Carmen, la dona fatal.

(4 cantants i pianista)

 

CALENDARI:
1r dissabte de cada mes: LA TRAVIATA
3r dissabte de cada mes: CARMEN

(Agost tancat)

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones + 10 persones
Zona 1 30€ 24€
Zona 2 25€ 20€
Zona 3 25€ 13,60€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
19:30h
Durada
105 min.
Durada
105 min.