TOP GRUPS | Oratori de Nadal -Bach Collegium Barcelona - Palau Bach - Palau de la Música - Reserva amb Top Grups amb descompte! Oratori de Nadal – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

15 desembre 2021 al 15 desembre 2021 Palau de la Música - Barcelona

Oratori de Nadal – Bach Collegium Barcelona

Palau Bach

 

Fitxa artística

Solistes Salvat Beca Bach
Bach Collegium Barcelona

Pau Jorquera, direcciór 

 

Programa

J. S. BACH: Oratori de Nadal (selecció)

L’Oratori de Nadal (Weihnachtsoratorium) és un compendi de 6 cantates de temàtica nadalenca que J.S.Bach va compondre per celebrar cadascuna de les festivitats de Nadal. Són molt coneguts la majoria dels seus cors i àries, però no és gens habitual el fet de poder-los sentir en un sol concert.
Altres obres nadalenques famoses, com per exemple el Messies de Handel, s’interpreten sovint fent-ne la selecció dels moments més brillants i coneguts pel gran públic, però no s’acostuma a fer aquest plantejament amb l’Oratori de Nadal de J.S.Bach, tal com proposa el Bach Collegium Barcelona en aquest programa.
La proposta que ofereixen permet gaudir d’una àmplia selecció dels passatges més destacats d’aquesta catedral musical nadalenca del geni alemany, per tal de tenir una idea completa de l’Oratori de Nadal, en un sol concert.
Pel coneixement de l’estil, per l’ús d’instruments històrics i per la llarga experiència en la interpretació de música de J.S.Bach, el Bach Collegium Barcelona, cor convidat a la BachFest de Leipzig 2022, és el conjunt coral i orquestral més ben posicionat al nostre país en la interpretació d’una proposta innovadora com la que es presenta en aquesta ocasió.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-15 persones +15 persones
Zona A 45€ 38€
Zona B 30€ 25.50€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
20:00
Durada
Tots els públics
Durada
Tots els públics