TOP GRUPS | Pecats Imperdonables al Teatre Borràs fins al 20% de descompte amb Top Grups. Pecats Imperdonables – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

10 abril 2020 al 03 maig 2020 Teatre Borràs - Barcelona
Adaptació i Direcció: Edu Pericas. Actors: Toni González, Susanna Garachana, Eva Barceló, Agnés Busquets, Miquel Sitjar, Peter Vives i Rubén Yuste.

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions de PECATS IMPERDONABLES queden anul·lades.

Pecats imperdonables” és una comèdia interactiva molt esbojarrada i carregada de suspens, on els personatges mostren, a través de cadascun dels pecats capitals, la misèria de l’ésser humà. L’obra presenta la història d’una família que després de barallar-se per l’ herència del pare, decideix reunir-se per posar pau. Però, el que se suposava que anava a ser un acte de reconciliació, es converteix en una batalla mortal.

En aquesta obra teatral els espectadors podran interaccionar en directe per decidir el final de l’obra. A través del mòbil podran votar sobre quin és el final que prefereixen veure aquell dia; hi ha tres possibles finals, tres possibles assassins…

“Pecats imperdonables” va ser creada pel dramaturg llatinoamericà Benjamín Cohen, i ara el director Edu Pericas n’ha fet una adaptació contemporània caracteritzada per la interactivitat i el ritme frenètic en un espectacle trencador que arriba al públic mainstream. En escena hi trobem un grup d’artistes excepcionals, que es compenetren a la perfecció en la branca de la comèdia i l’entreteniment.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
- 15 persones + 15 persones
Platea (dimecres i dijous) 24€ 20%
Primer Pis (dimecres i dijous) 20€ 20%
Platea (de divendres a diumenge) 29€ 20%
Primer Pis (de divendres a diumenge) 24€ 20%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Durada
1'30h
Recomenada per +16