TOP GRUPS | El Rèquiem de Mozart al Palau de la Música. 15% de descompte si véns en grup. Reserva amb Top Grups amb avantatge! El Requiem de Mozart – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

23 maig 2021 al 23 maig 2021 Palau de la Música - Barcelona
Soprano: Irene Mas. Mezzosoprano: Tànit Bono. Tenor: Marc Sala. Baríton: Elías Arranz. Amb: Orquestra Simfònica Camera Musicae i Cor Francesc Valls. Director: Salvador Mas.

EL REQUIEM DE MOZART

COR FRANCESC VALLS & SALVADOR MAS & OCM

REPERTORI

W.A. Mozart: Requiem, KV 626

UN FINAL INACABAT

Acomiadem aquesta temporada amb una de les obres més interpretades de Wolfgang Amadeus Mozart, en la compleció que ens ofereix el mestre Salvador Mas. Resulta curiós, si més no, que aquesta peça hagi arribat a ser tan coneguda sense ser una creació acabada del compositor austríac.

Existeixen molts mites al voltant d’aquesta obra: un estrany missatger que va realitzar l’encàrrec, un moribund Mozart treballant sense descans en la composició fins al darrer moment, o un Salieri a peu del llit traslladant les idees de Wolfgang a la partitura. La imatge que ens ha deixat la pel·lícula Amadeus de Miloš Forman dista molt de la realitat.

L’any 1791, a banda de ser el darrer de la vida de Mozart, va ser un any molt productiu, i el Requiem no va ser la seva única obsessió. Altres obres molt conegudes de l’autor van veure la llum aquell mateix any: el Concert per a clarinet i orquestra o l’òpera La Flauta Màgica són alguns dels projectes que el van tenir ocupat mesos abans del fatídic desenllaç i que sí va tenir temps d’enllestir.

Sí bé és cert que Mozart va deixar moltes parts sense escriure, l’encarregat de completar el Requiem va ser el seu deixeble Franz Xaver Süssmayr. Ara, aquest gran èxit no hagués estat possible sense els inspiradors esborranys del gran mestre.

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones (15% de descompte)
Zona A 56€ 47,60€
Zona B 46€ 39,10€
Zona C 38€ 32,30€
Zona D 28€ 23,80€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
17:30h
Durada
Tots els públics
Durada
Tots els públics