TOP GRUPS | recinte modernista, sant pau, grups, visites guiades, que fer, barcelona, groupos, comida Visita Recinte Modernista Sant Pau – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

01 setembre 2020 al 30 juny 2021 Recinte Modernista de Sant Pau - Barcelona

Visita a l’espai expositiu del Pavelló de l’Administració + xarxa de túnels soterranis que connecten els diferents edificis s’accedeix als jardins + Pavelló de Sant Rafel. Podeu acabar la visita amb un menú exclusiu per als clients de Top Grups al Restaurant Mil Nou Cents Dos, al mateix recinte.

Sant Pau, el conjunt modernista més gran del món, és un espai per descobrir. El programa de visites permet conèixer de prop l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner i el resultat d’un dels processos de rehabilitació més destacats dels últims anys. Durant la visita es fa un recorregut per l’evolució d’una de les institucions sanitàries més antigues d’Europa.

La visita comença a l’espai expositiu del Pavelló de l’Administració. Un vídeo, una taula interactiva i altres elements introdueixen el visitant en la importància patrimonial i artística del conjunt monumental, l’evolució històrica de la institució i la seva aportació a la medicina.

A través de la xarxa de túnels soterranis que connecten els diferents edificis s’accedeix als jardins. Des d’aquí, es pot gaudir de la bellesa exterior de totes les edificacions. Cúpules, cobertes, façanes, escultures i vitralls són els elements més destacats.

Passejant per aquest magnífic entorn s’accedeix al Pavelló de Sant Rafael, on es pot contemplar el seu interior tal i com es va concebre a principis del segle XX. També es pot accedir al vestíbul del Pavelló de l’Administració on es visiten diverses sales d’alt valor patrimonial. La visita guiada finalitza davant del Pavelló de Sant Jordi, que acull una exposició dedicada als treballs de restauració realitzats al conjunt monumental.

DINAR AL 1902 CAFÈ MODERNISTA

Si vols gaudir d’un menú i preu exclusiu per als clients de Top Grups, pots descarregar-te’l AQUÍ

Descomptes de grups
 Grups
Grups Jubilats

Menú Top Grups
Grups màxim 30 persones
De 10h a 16'30h (hivern)
De 10h a 18'30h (estiu)
250€180€32€
Calcula tu mateix el cost estimat
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷
HORARIS I PREUS INDIVIDUALS
Idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià Durada: 1h 15 min. L'entrada al recinte: per Sant Antoni Maria Claret / Cartagena.