TOP GRUPS | Xiula: DESCONTROL MPARENTAL al Teatre Poliorama. Resera amb Top Grups a un preu especial de només 11,50€! Xiula: Descontrol Mparental – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

20 febrer 2022 al 27 febrer 2022 Teatre Poliorama - Barcelona
Rikki Arjuna, veu i guitarres Jan Garrido, veu i guitarres Adrià Heredia, baix, guitarra i veus Marc Soto, percussió, bateria i veus David Bernal, trombó i fiscorn Kai Stroink, trompeta

 

Això és un concert terapèutic familiar, per aquest ordre. Ha arribat l’hora de fixar-nos en el què ens passa a tots i totes des del moment en que criem i l’univers ens canvia.

Aquest cop, doncs, el viatge serà a través de diferents moments de la criança, de moments familiars ineludibles amb la intenció que tothom s’hi pugui sentir reflectit. Com sempre a través de la música, l’humor i la interacció amb el públic, els XIULA miraran de remoure les emocions del públic i generar un espai de reflexió per pares i mares. Hi haurà moments per riure, per cantar i ballar però també per plorar ben agafats i deixar que la tristesa ens visiti.

Això és un concert terapèutic familiar, per aquest ordre. Ha arribat l’hora de fixar-nos en el què ens passa a tots i totes des del moment en que criem i l’univers ens canvia.

Aquest cop, doncs, el viatge serà a través de diferents moments de la criança, de moments familiars ineludibles amb la intenció que tothom s’hi pugui sentir reflectit. Com sempre a través de la música, l’humor i la interacció amb el públic, els XIULA miraran de remoure les emocions del públic i generar un espai de reflexió per pares i mares. Hi haurà moments per riure, per cantar i ballar però també per plorar ben agafats i deixar que la tristesa ens visiti.

Ja des d’abans de l’inici de l’espectacle, el clima creat serà el d’una sessió de teràpia amb tocs sorprenents. El públic haurà de respondre unes enquestes virtuals i entrarà en una sala on els rebrà un terapeuta i anirà situant-los en l’aquí i ara. A partir d’aquí començarà el recorregut musical pel cinquè disc de XIULA amb tots els seus altibaixos i visites sorpresa d’alguns clàssics del grup fins a un final de celebració conjunta.

Emocions i electrònica en un espectacle interactiu amb més fibra que abraçar-te a un codony.

 

 

El Teatre Poliorama és un ESPAI SEGUR. Consulta el seu Protocol de prevenció de la COVID-19.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones Tarifa gratuïta menors**
Platea i amfiteatre 15€ 20% Gratuït
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
12:00
Durada
1 hora i 20 minuts
Edat recomanada: infantil i juvenil, espectacle per a tota la família.
Durada
1 hora i 20 minuts
Edat recomanada: infantil i juvenil, espectacle per a tota la família.