TOP GRUPS | Espectacle escolar "Bruixa de la Tramuntana"al Teatre Poliorama per només 10€ La Bruixa de la Tramuntana – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP ESCOLAR?

Sempre hi sortireu guanyant!

04 maig 2022 al 06 maig 2022 Teatre Poliorama - Barcelona
Cicles formatius: Infantil | Primària
Dramatúrgia i direcció: Marc Rosich Composició musical: Carles Pedragosa Intèrprets: Clara Moraleda, Carles Pedragosa, Maria Santallúsia,Toni Viñals

Sinopsi:

La bruixa de la tramuntana és una peça de teatre per a petits i grans, inspirada lliurement en el llibre La bruixa de Cadaqués, de Miquel Berga. Marc Rosich agafa l’essència d’aquest relat per convertir-lo en una aventura a partir de la música de Carles Pedragosa, que vol ser un homenatge a l’havanera i una paròdia dels hits ie-ie dels seixanta.

A partir del relat breu de Miquel Berga, La Bruixa de la Tramuntana segueix les trifulques dels gats de Cadaqués per salvar la població dels plans malèfics dels seu alcalde sense escrúpols, conxorxat amb la bruixa de la tramuntana. La bruixa provoca amb les seves males arts unes tramuntanades per arrasar el poble i part de la natura del Cap de Creus. Ella i l’alcalde volen construir al damunt de les runes un gran complex turístic que els faci immensament rics. Els gats, que no volen que el seu Cadaqués perdi l’aire pintoresc i que els seus habitants perdin les seves cases, trobaran el millor aliat per salvar el poble de la destrucció en el pintor surrealista Dalí, un dels habitants més famosos de la població.


Valors educatius:

• Social i ciutadana.
• Artística i cultural.
• Coneixement i interacció amb el món físic.

D’una banda, la peça té una lectura ecologista i de crítica a l’especulació immobiliària, però d’altra banda, amb l’aparició de Dalí en la peça, es vol posar de relleu la importància per als més petits de deixar anar la creativitat i convertir-se en artistes. Tot sota el lema que el mateix Dalí converteix en cançó: “No importa la pinta de tot el que pintes, si tot el que pintes et surt de l’instint”. La peça agafa la forma d’una esbojarrada comèdia però alhora és un musical variat, amb el qual els nens es poden apropar a estils tan variats com l’habanera, la sardana, el jazz, el rock, la salsa, el music hall o la cançó melòdica eurovisiva.


Cicles educatius:

P5
Educació Primària


Col·loqui post-funció:

El dimecres 4 de maig, hi haurà un col·loqui amb la companyia després de l’espectacle.
Duració: 30 min.

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones Grups centres educatius +10pax.
Totes les zones - 10€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
11:00h 11:00h 11:00h
Durada
70 min.
P5 i Educació Primària
Durada
70 min.
P5 i Educació Primària