TOP GRUPS | Espectacle escolar "Bye Bye Monstre" al Teatre Poliorama per només 10€ Bye Bye Monstre – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP ESCOLAR?

Sempre hi sortireu guanyant!

12 novembre 2021 al 21 gener 2022 Teatre Poliorama - Barcelona
Cicles formatius: Infantil | Primària

Sinopsi:

La Berta, una nena de 8 anys, recorda el que va escriure en el seu diari. Per tots els carrers de totes les ciutats hi ha un Monstre molt perillós, que és capaç d’entrar en secret a les cases i deixar la gent adormida.

El pare, que és infermer en un hospital, els demana seguir una sèrie de normes per a protegir-se- Això, vol dir tancar-se a casa, amb en Nil, el seu germà que sempre està enfilat a algun lloc, i la seva mare que és informàtica.

L’aniversari de la Berta està a tocar i aquestes normes faran molt difícil poder celebra-ho. Trista per la situació fa una videotrucada als seus avis, una parella de científics que cerquen una cura pel Monstre. Ells l’animen.

Aquella nit, mentre dorm, el Monstre entra a casa i ho deixa fet tot un desastre. Quan arriba el Pare de l’hospital, tota la família decideix preparar-se perquè el Monstre tornarà. La Berta ha tingut una idea. Preparen la casa amb trampes i dispositius i el Monstre finalment apareix, i fa embogir els electrodomèstics i tota la família.

Només la Berta sembla resistir i seguint el consell dels avis, aconsegueix reanimar la família i gràcies al poder màgic del seu diari faran fora el Monstre i podran celebrar l’aniversari amb tots els seus amics i amigues.

 


Valors educatius:

  • L’objectiu de l’espectacle és aconseguir posar en valor tot allò de positiu que hem aconseguit a pesar d’estar tancats: despertar la imaginació, la solidaritat, el descobriment dels jocs fugint de la tecnologia i passant a la recuperació de la diversió a través de compartir emocions en viu i en directe i del poder màgic de l’escriptura que en el nostre conte foragita el Monstre de les nostres vides.
  • Escoltar i cantar cançons amb les quals ens identifiquem que expliquin el que hem viscut, que expressin emocions que hem sentit i compartit d’una forma poètica i divertida, pot ser una de les millors maneres d’entendre aquesta realitat que ens ha tocat viure.


Cicles educatius:

Educació infantil
Cicle inicial de Primària
Cicle mitjà de Primària

Dossier informatiu de l’espectacle
Dossier informatiu de les activitats d’estiu

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones Grups centres educatius +10pax. * Reserves abans de l'1 de juny de 2021
Totes les zones - 15€ * 12€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
11:00h
Durada
60 min.
Educació Infantil i Primària ( cicle inicial i mitjà)
Durada
60 min.
Educació Infantil i Primària ( cicle inicial i mitjà)