TOP GRUPS | Vine a veure Casa de Nines amb Emma Vilarasau amb els millors descomptes per escoles. Funcions escolars matinals per la tardor. Casa de nines, 20 anys després – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP ESCOLAR?

Sempre hi sortireu guanyant!

02 octubre 2019 al 09 octubre 2019 Teatre Romea - Barcelona
Cicles formatius: Adults | Batxillerat
Autoria Lucas Hnath / Traducció Helena Tornero / Direcció Sílvia Munt / Interpretació Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Isabel Rocatti i Júlia Truyol / Escenografia Enric Planas / Vestuari Mercè Paloma / Disseny de la il·luminació David Bofarull / Espai sonor Jordi Bonet /Ajudantia de direcció Daniela Feixas / Producció Una coproducció Teatre Romea i Grec 2019 Festival de Barcelona

Què passaria si la Nora, el personatge més conegut de Henrik Ibsen, reaparegués a la mateixa casa que havia deixat enrere  vint anys abans? Emma Vilarasau i Ramon Madaula ens ho expliquen de la mà d’un autor nord-americà d’èxit

Segur que encara recordeu el final de Casa de nines, una de les creacions més conegudes d’Ibsen. Un drama prefeminista ambientat a Noruega en el qual la Nora, la seva protagonista, no acceptava representar el paper assignat a les dones del seu temps i ser tractada com una pertinença més, una nina en mans del seu marit. Ella era l’encarregada de tancar l’obra en sortir per la porta principal del domicili familiar per no tornar-hi mai més. Dins, quedaven un marit -el banquer Torvald Helmer- i uns fills que, des d’aquell moment, serien aliens a la nova vida que emprenia la Nora.

Però, i si vint anys més tard, aquesta dona valenta i inconformista tornés a picar a la mateixa porta? Aquest és el punt de partida de A doll’s house, part 2 de Lucas Hnath, un dramaturg de Florida instal·lat a Nova York que s’ha convertit en un dels autors més representats del seu país i que ha vist el seu text convertit en un dels grans èxits de Broadway. En aquest text, Hnath converteix la porta a la qual truca la Nora al principi de la funció en un personatge més. En traspassar-la per tal de demanar al seu marit que signi els papers del divorci, la protagonista es veurà obligada a defensar les seves eleccions davant dels habitants de la casa i a assumir les conseqüències que els seus actes van tenir en la vida dels qui havien estat els seus familiars directes.

Dirigeix el muntatge Sílvia Munt, reconeguda actriu, directora i guionista. D’entre els seus últims treballs com a directora d’escena cal destacar Les noies de Mossbank Road, d’Amelia Bullmore (La Villarroel, 2017-2019, premi de la Crítica en la categoria de millor actriu ex aequo per a Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura); La resposta, de Brian Friel (Grec 2018, nominada als premis Max en la categoria de millor direcció), i El preu, d’Arthur Miller (Grec 2016). En aquesta nova aventura escènica, l’acompanyen Emma Vilarasau, un dels valors més reconeguts de l’escena catalana actual, i Ramon Madaula, un actor de teatre, televisió i cinema que ha exercit també com a autor i productor teatral.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
Escoles
Totes les zones 15€ 15€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
12:00h
Durada
90 min.
A partir de 14 anys
Durada
90 min.
A partir de 14 anys