TOP GRUPS | Espectacle escolar "Les croquetes oblidades" al Teatre Poliorama per només 10€ Les croquetes oblidades – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP ESCOLAR?

Sempre hi sortireu guanyant!

29 octubre 2021 al 29 octubre 2021 Teatre Poliorama - Barcelona
Cicles formatius: Primària
Dramatúrgia: Clàudia Cedó. Direcció: Israel Solà. Repartiment: Queralt Casasayas, Magda Puig / Nuri Santaló i Bàrbara Roig.

Sinopsi:

La Pepa és una nena vital i amb una gran imaginació que acaba de perdre la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. Enganxada a una manta que l’ajuda a dormir i enfadada amb les seves dues mares perquè no recorden la recepta de les croquetes de l’àvia, la Pepa emprendrà un viatge cap al País del Xim Pum, l’indret màgic on van a parar les coses oblidades.

Mentre les seves mares intenten organitzar el comiat de l’àvia i protegir la seva filla de la tristesa que li suposaria assistir a l’enterrament, la Pepa passarà emocionants aventures amb els seus nous amics: dues nenes de l’escola, un xumet esbojarrat, una barrufeta xunga, un recepcionista esvalotat i una croqueta gegant, per acabar descobrint… que potser no era tan dolent, trobar a faltar.

El dol per una àvia, el dol per una ciutat, el dol pel gust d’una croqueta, el dol per un record, el dol per un objecte perdut, el dol de fer-se gran. El dol per tot allò que estimem. És bo, sentir-lo? O hi hem de passar de puntetes? Les croquetes oblidades parla de la possibilitat de viure totes les parts de la vida, també les que a vegades ens poden fer mal. Perquè si no travessem aquests paratges, petits i grans podem trobar a faltar algunes de les coses que hi hauríem après.


Valors Educatius:

  • Treball del dol i la pèrdua en la infància. Aprendre a no afrontar-nos directament d’una forma dramàtica al concepte de la mort. La mort com a part de la vida i no com un càstig, ja que moltes vegades surt així en els referents infantils (la mort dels personatges malvats de moltes pel·lícules). La mort com a part natural de l’existència no és massa utilitzada en la narrativa infantil.
  • Treballar el valor de l’amistat.
  • La comunicació. Necessària entre els infants i els adults per tal de poder acompanyar les criatures en qualsevol circumstància.

 

Cicles educatius:

Eduació Primària


Col·loqui post-funció:

El divendres 29 d’octubre, hi haurà un col·loqui amb la companyia en acabar l’espectacle.
Durada: 30 min.

 

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones Grups centres educatius +10pax.
Totes les zones - 10€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
11:00h 11:00h
Durada
70 min.
Educació Primària
Durada
70 min.
Educació Primària