TOP GRUPS | Teatre Poliorama · Espectacles amb classe · El despertar de la primavera · Teatre com a una eina educativa El despertar de la primavera (en línia) – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP ESCOLAR?

Sempre hi sortireu guanyant!

04 juny 2020 al 03 juliol 2020 Teatre Poliorama - Barcelona
Cicles formatius: Batxillerat | Secundària
Direcció: Marc Vilavella / Coreografia: Ariadna Peya / Direcció musical: Gustavo Llull / Traducció catalana: David Pintó / Escenografia i vestuari: Jordi Bulbena

* Disponible en línia fins al 3 de juliol de 2020 *


El despertar de la primavera (Spring Awakening)
és un musical pop rock que tracta sobre l’amor adolescent, la repressió, la por, l’abús de poder i la incomprensió. El musical ha aconseguit commoure espectadors d’arreu del món des de la seva estrena l’any 2006 a l’Off Broadway de Nova York. Considerada una peça de culte, ha tingut diverses produccions internacionals, i s’ha estrenat en escenaris de Nova York (Broadway), Londres (West End), Viena, Buenos Aires, diverses gires pels Estat Units i pel Regne Unit… i ara, Barcelona. La producció original de Broadway l’any 2006, va guanyar 8 premis Tony i 4 premis Drama Desk.

Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s’obstina a amagar i titllar de tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D’altra banda, la dolça Wendla que fracassa en l’intent que la seva mare li expliqui com s’engendren els nadons, es retroba amb Melchior i entre ells sorgeix alguna cosa especial.

L’espectacle, que conté 19 números musicals, esta dirigit per Marc Vilavella (Homes Foscos, Mar i Cel, la Barni Teatre), la coreografia és d’Ariadna Peya (Cia. Les Impuxibles, Grease, el musical), la direcció musical de Gustavo Llull (Poe de Dagoll Dagom, Operación Triunfo) i la traducció catalana de David Pintó (MARES I FILLES i HOMES FOSCOS). Jordi Bulbena (TeatreNacional de Catalunya, Teatre Lliure, Comediants) és el responsable de l’escenografia i el vestuari.

 

 

  • Idioma: català
  • Durada: 2 hores i 30 minuts
  • Edat recomanada: a partir de 13 anys


Com accedir al contingut ?

  • VÍDEO
    Escriviu-nos a espectaclesambclasse@topgrups.com i us enviarem l’enllaç per veure’l en streaming.
  • GUIA DIDÀCTICA
    Us la podeu descarregat AQUÍ.