TOP GRUPS | Espectacle escolar "El mètode Grönholm" al Teatre Poliorama per només 15€ El mètode Grönholm – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP ESCOLAR?

Sempre hi sortireu guanyant!

11 desembre 2020 al 26 febrer 2021 Teatre Poliorama - Barcelona
Cicles formatius: Adults | Batxillerat | Secundària
Text original: Jordi Galceran. Direcció: Sergi Belbel. Actors: Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer.

¡5ª temporada d’un èxit sense precedents!

 

L’any 2003 “El mètode Grönholm” es va estrenar per primer cop al Teatre Nacional de Catalunya i, des d’aleshores, ha traspassat totes les fronteres: ha esdevingut un èxit de públic tant a Catalunya, com a la resta de l’Estat com en l’àmbit internacional.

Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer són els quatre actors que aquest cop es posaran a la pell de quatre candidats a un lloc d’alt executiu d’una multinacional, tots ells ben disposats a sotmetre’s a les rocambolesques proves del procés de selecció.

Aquesta situació dona peu a una comèdia de riures assegurats, perquè no hi res més divertit que veure les nostre pròpies misèries, adonar-nos en aquest mirall màgic que és el teatre, de com l’ambició per aconseguir una mica més de prestigi, de consideració social i de diners ens fa actuar de la manera més ridícula. Sí, la gent riu molt a “El mètode Grönholm” però és un riure molt sa…., ens estem rient només de nosaltres mateixos.

Jordi Galceran amb “El mètode Grönholm” és l’autor català que ha aconseguit ser el més representat a Catalunya i al món amb una obra dramàtica de text

 

“Al teatre hi ha fracassos, aventures, èxits i fenòmens. ‘El mètode Grönholm’ entra en aquesta última categoria

-Sergi Belbel.

Descarga el programa de mano de la temporada escolar 2020-2021 aquí

Revisa el protocolo que hemos activado al Teatro Poliorama en prevención del Covid-19.

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones Grups centres educatius +10pax.
Totes les zones - 15€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
10:45h
Durada
1h 40 min.
Durada
1h 40 min.