TOP GRUPS | "T'estimo si he begut" llega al Teatro Poliorama! · Un espectáculo de Dagoll Dagom, La brutral y T de Teatre · ¡Grupos a 20€ con venta anticipada! T’estimo si he begut – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

¿CÓMO CREAR UN GRUPO?

¡Siempre saldréis ganando!

09 octubre 2021 al 23 enero 2022 Teatre Poliorama - Barcelona
Autora: Empar Moliner. Música original: Andreu Gallén. Intérpretes: Mamen Duch, Mercè Martínez, Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca/Rosa Gàmiz, Ernest Villegas y Marc Rodríguez. Dirección: David Selvas. Una coproducción de Dagoll Dagom, La Brutal y T de Teatre, con el apoyo del ICEC de la Generalitat de Cataluña y con la col·laboració del Teatre La Sala (Ayuntamiento de Rubí).

“Sempre que escrius històries t’imagines cares de personatges i al teu cap hi ressonen els diàlegs. Tothom em diu que sempre, en els contes, hi explico molt com són els tons de veu dels personatges. Algun cop m’han fet un elogi bonic: “Aquests contes són molt teatrals”.

Però no em podia imaginar que la tindria, la teatralitat. I va i em regalen això. El teatre. Unes ties que admiro, una companyia que admiro, un director que admiro decideixen que tots aquests personatges (no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics) pujaran a l’escenari. Jo els “veuré” i els “sentiré”.

Un escriptor sempre té influències d’altres escriptors, esclar, però també de moltes altres coses de la vida. D’un quadre que ha vist, d’algú a qui ha estimat, d’un vi que s’ha begut, d’una cançó que ha sentit. Puc dir que Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal han influït en la meva vida: he sortit trasbalsada (aquesta és la paraula) d’algunes de les obres que han fet. He sortit cantant i volent abraçar desconeguts.

Hem triat els contes més divertits (també n’hi ha algun de tristot, sí, no s’ha pogut evitar). Espero que les meves obsessions siguin també les vostres. M’agradaria que sortint de veure l’obra (els que no som del ram sempre diem “obra” i no “espectacle”) també volguéssiu cantar i abraçar desconeguts (entre els que m’incloc).”

Empar Moliner

 

El Teatro es un ESPACIO SEGURO. Consulta el Protocolo de prevención de la Covid-19.

Precios
Individuales
Descuentos para grupos
-10 personas De 10 a 24 pax. Más de 25 pax. Escuelas Tarde
Platea y balcón (miércoles y jueves) 27€ -25% -30% -30%
Anfiteatro (miércoles y jueves) 20€ -25% -30% -30%
Lateral balcón (miércoles y jueves) 15€ -25% -30% -30%
Platea y balcón (de viernes a domingo) 32€ -25% -30% -
Anfiteatro (de viernes a domingo) 25€ -25% -30% -
Lateral balcón (de viernes a domingo) 20€ -25% -30% -
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIOS

L M X J V S D
LMXJVSD
17:00 h 18:30 h
20:00 h 20:00 h 20:30 h 20:00 h
Duración
1h 45 min
A partir de 14 años
Duración
1h 45 min
A partir de 14 años