TOP GRUPS | "T'estimo si he begut" en el Teatro Poliorama de Dagoll Dagom - La brutral - T de Teatre · Grupos hasta el 30% de descuento T’estimo si he begut – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

¿CÓMO CREAR UN GRUPO?

¡Siempre saldréis ganando!

25 marzo 2020 al 07 junio 2020 Teatre Poliorama - Barcelona
  Autora: Empar Moliner Música original: Andreu Gallén Intérpretes:  David Bages, Mamen Duch, Mercè Martínez, Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca i Ernest Villegas Dirección: David Selvas Una producción de Dagoll Dagom en colaboración con La Brutal y T de Teatre con el soporte del ICEC de la Generalitat de Catalunya.

En cumplimiento de las medidas decretadas el pasado mièrcoles día 13 de marzo por parte del Govierno de Cataluña en prevención para el COVID19, todas las funciones programadas de T’ESTIMO SI HE BEGUT quedan anuladas.

“Sempre que escrius històries t’imagines cares de personatges i al teu cap hi ressonen els diàlegs. Tothom em diu que sempre, en els contes, hi explico molt com són els tons de veu dels personatges. Algun cop m’han fet un elogi bonic: “Aquests contes són molt teatrals”.

Però no em podia imaginar que la tindria, la teatralitat. I va i em regalen això. El teatre. Unes ties que admiro, una companyia que admiro, un director que admiro decideixen que tots aquests personatges (no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics) pujaran a l’escenari. Jo els “veuré” i els “sentiré”.

Un escriptor sempre té influències d’altres escriptors, esclar, però també de moltes altres coses de la vida. D’un quadre que ha vist, d’algú a qui ha estimat, d’un vi que s’ha begut, d’una cançó que ha sentit. Puc dir que Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal han influït en la meva vida: he sortit trasbalsada (aquesta és la paraula) d’algunes de les obres que han fet. He sortit cantant i volent abraçar desconeguts.

Hem triat els contes més divertits (també n’hi ha algun de tristot, sí, no s’ha pogut evitar). Espero que les meves obsessions siguin també les vostres. M’agradaria que sortint de veure l’obra (els que no som del ram sempre diem “obra” i no “espectacle”) també volguéssiu cantar i abraçar desconeguts (entre els que m’incloc).”

Empar Moliner

Precios
Individuales
Descuentos para grupos
-10 personas de 10 a 24 pax. de 25 a 70 pax. +70 pax.
Zona 1: Platea+Balcón (miércoles y jueves) 25€ 20% 25% 30%
Zona 2: Anfiteatro (miércoles y jueves) 20€ 20% 25% 30%
Zona 1: Platea+Balcón (Viernes, sábado y domingo) 28€ 20% 25% 30%
Zona 2: Anfiteatro (Viernes, sábado y domingo) 25€ 20% 25% 30%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIOS

Duración
1h 45 min
A partir de 14 años