TOP GRUPS | Espectáculo escolar "Hamlet" al Teatro Poliorama por sólo 10€ Hamlet – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

¿CÓMO CREAR UN GRUPO ESCOLAR?

¡Siempre saldréis ganando!

16 noviembre 2020 al 24 noviembre 2020 Teatre Poliorama - Barcelona
Ciclos formativos: Adultos | Bachillerato | Secundaria
Adaptación y producción: Projecte Ingenu.

Hamlet forma part de la història, no només literària, sinó també social i universal. Hamlet ha esdevingut un mite en la societat occidental i, com a tal, les seves múltiples facetes ens parlen de cadascun dels enigmes de la personalitat de l’ésser humà. La moral i la tradició es qüestionen davant la injustícia i els complots del poder. Una obra rabiosament actual.

La revisió de l’obra de William Shakespeare ens permet entrar en els grans temes de la humanitat al llarg de la història i, sobretot, actuals: l’amor, la traïció, la societat versus la intimitat, l’art, la política, la gelosia, l’enveja, la família, la monarquia, els rols de gènere, l’educació, la guerra, el més enllà, la fe, etc.

Hamlet no és res més que un adolescent desorientat per la pèrdua de son pare i pel casament de sa mare. A la vegada, qualsevol adolescent d’avui en dia, té dintre seu tota la rabia, dubtes existencials, morals i espirituals del propi Hamlet.

Hamlet som nosaltres en les fases d’adolescència, de vida adulta, de vellesa. La gran qüestió del sentit de la vida està present en totes les nostres etapes humanes: ser o no ser, aquest és el dilema.

 

Descarga el programa de mano de la temporada escolar 2020-2021 aquí

Revisa el protocolo que hemos activado al Teatro Poliorama en prevención del Covid-19.

Precios
Individuales
Descuentos para grupos
-10 personas Grupos centros educativos +10pax.
Todas las zonas - 10€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIOS

L M X J V S D
LMXJVSD
10:45h 10:45h 10:45h
Duración
1'40 h
Duración
1'40 h