TOP GRUPS | "ELS BRUGAROL" de Ramon Madaula, la nueva estrena del Teatro Poliorama “ELS BRUGAROL” de Ramon Madaula, la nueva estrena del Teatro Poliorama – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

¿CÓMO CREAR UN GRUPO?

¡Siempre saldréis ganando!

10 marzo de 2021

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure-ns un model de coherència absoluta.

Reserva el teu grup amb Top Grups! Fins a un 30% de descompte i invitacions de regal en funció del nombre d’entrades!

A cals Brugarol -família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. “-No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit.”. Per l’Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna es faci enrere.

<<Un dia, una de les meves filles em diu: “Papa, a tu t’importaria si em canvio el cognom pel de la mama?”. Jo, que em vull creure progressista, li vaig dir: “I tant, filla, ja ets gran, fes el que creguis que has de fer. Hi tens tot el dret”. Però dins meu hi va haver moviments sísmics, que no vaig poder dissimular; i tant que m’importava! Que la meva filla ja no es digués Madaula, em sabia greu. Ho sento, no hi puc fer més. Que difícil que és ser coherent! A partir d’aquesta anècdota se’m va ocórrer la historia de la família Brugarol.>>

– Ramon Madaula