TOP GRUPS | Les millors novetats d'aquesta tardor del Teatre Musical de Madrid. Totes ballant cap a Madrid! – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

06 abril de 2018

Mai el tornar de vacances tindrà millor gust de boca!

Encara no ha arribat la calor però a Top Grups ja estem emocionades per totes les novetats que ens depara el nou curs. Aquesta tardor grans noms del Teatre Musical omplen les cartelleres dels teatres de Madrid. No us perdeu cap de les novetats i aprofiteu-ne les ofertes especials per a grups.

Dues novetats i dos èxits indiscutibles del Teatre Musical de Madrid. Ja sabeu quin triar?

La primera novetat ens portarà de volta l’eterna lluita entre Jets i Sharks. De la mà de SOM Produce, productora de Billy Elliot, Priscilla o Cabaret, i coincidint amb el Centenari de Leonard Bernstein, s’estrena per primera vegada a Espanya la versió original íntegra de West Side Story  amb la que aquest mític musical va debutar al Winter Garden Theatre (Broadway, 1957). Des de la primera nota fins l’últim sospir, aquest és un dels musicals més importants i representatius del teatre universal, mantenint-se tant commovedor i actual com des del primer dia. Podeu consultar la oferta per a grups a la pròpia pàgina de West Side Story.

Paral·lelament el Teatro Coliseum acollirà l’estrena del musical Anastasia per primera vegada a Europa. Gràcies a Stage Entertainment, productora de El Rey León El Guardaespaldas, Madrid es convertirà en la primera ciutat europea en estrenar aquest musical que actualment es pot veure a Broadway i que està recollint grans crítiques per part de medis com The Wall Street Journal, The New York Times o Variety. Una oportunitat única i tant esperada entre tots els seguidors del Teatre Musical. Teniu més informació enllaçant a: Anastasia.

Celebrant la seva 7ª temporada, El Rey León és el musical que ja ha commogut a més de 2.200.000 espectadors i que l’han convertit en el musical que més temps ha estat en cartell a Madrid de tota la història. Èxit ininterromput des de la seva estrena en 2011 que ja s’ha convertit en una experiència que s’ha de viure almenys una vegada a la vida. Produït per Stage Entertainment, El Rey León és la major producció musical que mai s’ha representat a Espanya. Si encara no heu gaudit de la seva espectacularitat, la seva bellesa i l’emoció d’aquest musical, podeu informar-vos de les ofertes per a grups aquí: El Rey León.

Billy Elliot, el musical ha sigut la verdadera revelació d’aquest any del teatre madrileny. Després de 11 anys de gran èxit al West End de Londres, i 6 a Broadway, amb una exquisida banda sonora composada per Elton John, increïbles coreografies, una posada en escena espectacular i una història emocionant, Billy Elliot ofereix una experiència teatral única i extraordinària que ha conquerit els cors de milions d’espectadors de tot el món. Encara esteu a temps d’emocionar-vos amb aquest increïble musical tan aplaudit entre la crítica doncs ha arribat a quedar-se als escenaris de la capital. Més informació a la pàgina de Billy Elliot.