COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

06 febrer de 2020

La història del nen que aspira a ser ballarí i sacseja l’Anglaterra obrera dels anys 80 farà parada al teatre Tívoli de Barcelona a partir del 8 d’octubre. Després d’un èxit flagrant a Londres, Broadway i Madrid, el musical de Billy Elliot es podrà veure per primer cop a la capital catalana, on es preveu que es mantingui en cartellera fins al març del 2021.

En una realitat social en què els homes practiquen boxa i treballen a la mina, Billy decideix aferrar-se al seu somni: ballar. Un espectacle amb un destacable rerefons politico-social, que traspua positivisme i posa en dubte la rigidesa de convencions socials que encara es troben molt vigents en la societat actual. Una història vibrant que transcendeix el pas del temps.

A l’esplèndida adaptació duta a terme pel director David Serrano i a les coreografies dissenyades per Peter Daling, s’hi suma la sublim música del mestre Elton John, que va concebre aquesta partitura amb plena consciència del poder transformador de l’art.

El poder de l’art. L’art que inspira. El que transforma les vides. El que pot fer-te contemplar la vida com mai havies imaginat. I portar-te molt més enllà dels teus millors somnis. [Elton John]

Recentment, el productor musical de l’espectacle, José María Cámara, assegurava en una entrevista a RAC 1 que la ciutat de Barcelona garanteix l’alt nivell de preparació i excel•lència que requereix l’obra. I és que l’elenc artístic que s’està formant a l’escola de dansa Coco Comin és d’una qualitat extraordinària.

Vam muntar l’escola Billy Elliot a la Coco Comin, a Barcelona, per comprovar que hi ha el talent necessari -com era d’esperar- perquè Barcelona sigui l’única altra ciutat que pugui oferir aquesta obra amb les garanties d’excel•lència que exigeix. [José María Cámara a RAC1]

“BILLY ELLIOT. El musical” no farà gira i només es podrà veure a Barcelona. I des de Top Grups us ho posem fàcil perquè no us perdeu aquest gran fenomen de masses!

Reserva el teu grup!