TOP GRUPS | gramaje el nou saïd Blanca i Saïd ara són un trio – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

03 febrer de 2015
  • L’actor Carlos Gramaje que va encarnar Saïd en els dos primers muntatges torna al Teatre Victòria per pujar al vaixell de Mar i Cel
  • Roger Berruezo seguirà interpretant el paper en les actuacions de cap de setmana i Carlos Gramaje assumeix les sessions de dimecres a divendres a partirdel 4 de febrero

 

A partir del dia 4 de febrer la Blanca de Mar i Cel, Ana San Martín,compartirà el seu amor amb dos Saïds. Carlos Gramaje retorna a Dagoll Dagom i compartirà elpersonatge protagonista del clàssic català amb Roger Berruezo. Les funcions de dimecres, dijous i divendres seran interpretades per Carlos Gramaje, que continua els caps de setmana en l’espectacle Gisela y el libro mágico, i Roger Berruezo s’ocuparà de donar vida al pirata musulmà les funcions de dissabte i diumenge perquè durant la setmana s’incorpora a una nova sèrie diària de Boomerang TV per Televisió Espanyola en el paper principal.

Així, Carlos Gramaje s’afegeix a aquest elenc de luxe, al costat d’Ana San Martín i de la resta de lacompanyia, conformada per Pep Cruz, Xavi Lite, Júlia Jové, Xavi Fernández, Toni Viñals, Mireia Dolç,Rubén Yuste, Elena Tarrats, Víctor Arbelo, Xavi Navarro, Marc Vilavella, Lucía Torres, Dídac Flores,Clara Moraleda, Paula Vives, Raúl Grau, Enrique Navarro, Luís Moya i Dimas Bozzo.

MAR I CEL CONTINUA NAVEGANT A TOTA VELA 

La tercera producció de Mar i Cel estrenada al Teatre Victòria el dia 25 de setembre de 2014 arriba aquest cap de setmana a les 134 funcions i als 141.588 espectadors, dels quals 30.958 són escolars. A més a més, més de 200 grups s’han organitzat per desplaçar-se des de diversos punts de Catalunya finsal Teatre Victòria de Barcelona, per poder veure aquest clàssic del teatre català.