TOP GRUPS | CANTANDO BAJO LA LLUVIA al Teatre Tívoli de Barcelona. Reserva el teu grup amb Top Grups! Preus especials per a grupos Cantando bajo la lluvia – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

23 juliol de 2021

La gran comèdia musical de tots els temps s’estrenarà al Teatre Tívoli de Barcelona el proper 15 de setembre. Àngel Llàcer i Manu Guix són els encarregats de portar Cantando bajo la lluvia als escenaris, juntament amb la coreógrafa Miryam Benedited.

Una aposta ambiciosa de la productora Nostromo Live -responsable també d’èxits com La jaula de las locas o La tienda de los horrores-, que promet no deixar indiferent a ningú. L’espectacle comptarà amb una escenografia i un vestuari espectaculars que inspiraran l’essència i el glamur del Hollywood de l’època, amb un repartiment de luxe format per més de 30 actors i ballarins encapçalats per Ivan Labanda, Ricky Mata i Diana Roig, i amb una excel·lent orquestra en directe de 10 músics.

La pel·lícula Cantando bajo la lluvia, de 1952 i protagonitzada per Gene Kelly y Debbie Reynolds, s’ha convertit en un clàssic del cinema i el gènere musical. Sens dubte, el seu divertit guió, les seves coreografies i les seves músiques icòniques han deixat petjada en la memòria col·lectiva arreu del món. Qui no ha escoltat o cantat mai Singin’ in the rain? O qui no recorda la imatge de Gene Kelly cantant enfilat a la farola i empapat per la pluja?

Viu un dels espectacles més increïbles de la propera temporada teatral barcelonina, amb avantatges especials per a grups!

 

 

Reserva el teu grup!