COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

20 Febrer de 2020

T’estimo si he begut, el nou espectacle de Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal, es podrà veure al Teatre Poliorama a partir del 21 de març.

Un grup de dones que organitza una trobada de mares lactants, un home que s’enfada amb el seu xicot després de somiar que l’enxampa al llit amb un altre o una dona que fantasieja amb canviar de parella. Els contes de T’estimo si he begut són retrats, entre còmics i amargs, de la vida moderna, escrits amb un estil tant rigorós com desvergonyit que la crítica ha qualificat de turbulent, descarat i ple d’enginy.

Dirigit per David Selvas i interpretat per David Bagés, Mamen Duch, Mercè Martínez, Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca i Ernest Villegas, l’espectacle T’estimo si he begut recull el bo i millor dels contes d’Empar Moliner i en fa un retrat contundent, posant la dona al centre des de la intel·ligència, la sensibilitat i la mirada crítica.

“Hem triat els contes més divertits (també n’hi ha algun de tristot, sí, no s’ha pogut evitar). Espero que les meves obsessions siguin també les vostres. M’agradaria que sortint de veure l’obra (els que no som del ram sempre diem “obra” i no “espectacle”) també volguéssiu cantar i abraçar desconeguts (entre els que m’incloc).” [Empar Moliner]

L’espectacle, que ressalta valors pedagògics com el feminisme, la maternitat i lactància, la gelosia, la hipocresia social o l’assetjament escolar i el culte al cos, entre d’altres, formarà part també de la programació regular d’Espectacles amb Classe. Les funcions escolars es faran els dimecres a les 10:45 h de l’1 d’abril al 13 de maig.

 

* Edat recomanada: a partir de 14 anys.

 

Reserva el teu grup!

o bé reserva el teu grup escolar.