TOP GRUPS | espectacles amb classe, gala presentació, teatre victoria, 2017-2018, top grups, opinió mestres Els mestres opinen – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

24 maig de 2017

El passat 11 de maig vam celebrar al Teatre Victòria la Gala de Presentació d’Espectacles amb classe 2017-2018 per tal que els professors puguin apropar-se a les propostes pedagògiques i teatrals de la mà dels seus creadors.

Entre els 12 espectacles de la temporada 2017-2018 destaquen els espectacles de programació regular dels teatres Victòria i Poliorama. D’una banda, Cabaret, el clàssic musical de Broadway que s’estrenarà al setembre i, de l’altra, Un cop l’any dirigida per Àngel Llàcer, que com ell mateix va explicar és un “emocionant recorregut per 25 anys d’història d’aquest país: del 1975 al 2000”.

D’espectacles musicals també destacaríem Castle School Musical, Allegro i Quartet Mèlt. Si establim un ordre curricular, remarcar que tenim espectacles de literatura castellana (Fuenteovejuna), literatura catalana ( Invasió Subtil i altres contes o La maternitat d’Elna) i literatura anglesa (Dr. Jekyll & Mr. Hyde)

Enguany també tenim un espectacle històric (Barcelona Time Travel) i repetim amb la programació d’èxits de la temporada anterior  Hi ha res més avorrit que ser una Princesa Rosa? i Dàmaris Gelabert: la vida és música.

 Així ho van viure els més de 400 mestres assistents!