TOP GRUPS | "La importància de ser Frank" arriba al Teatre Poliorama després d'esgotar entrades al TNC “La importància de ser Frank” arriba al Teatre Poliorama després d’esgotar entrades al TNC – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

10 maig de 2018

David Selvas dirigeix La importància de ser Frank, l’obra teatral més reconeguda d’Oscar Wilde. Aquesta versió va esgotar entrades abans de la seva estrena a la sala petita del TNC i estarà al teatre Poliorama del 5 de juliol al 5 d’agost de 2018. Selvas parteix d’aquesta obra intemporal de Wilde per parlar de la hipocresia a la societat actual. És una adaptació lliure amb versions de pop rock i indie i compta amb un gran repartiment.

Ja podeu reservar el vostre grup a partir de 14€ amb Top Grups!

“És l’espectador, i no la vida, que l’art reflecteix de debò.”

“No hi ha llibres morals ni immorals. Els llibres estan ben escrits o mal escrits, i prou.”

A La importància de ser Frank Oscar Wilde parla de la hipocresia social, un dels temes preferits de l’autor, i amb un humor àcid llença dards cap a la classe burgesa. L’obra és una “comèdia d’embolics” sobre la vida amorosa de dos joves britànics i les seves dobles vides. L’estrena el 1985 va ser un gran èxit i es considera l’obra més important de Wilde, però també va ser l’última obra teatral de l’autor.

“Wilde va experimentar en carn pròpia tota la crueltat de la moral burgesa. S’ha dit que amb La importància de ser Frank va riure per última vegada.”1 Tres mesos després de l’estrena se’l va condemnar a 2 anys de presó i treballs forçats per “gross indecency” per la seva relació amb Lord Alfred Douglas. Paradoxalment aquest fet donava sentit a una dels seus aforismes més coneguts:

La societat no perdona ni al somniador ni al geni.

__________________

  1. Victòria Camps, pròleg a La importància de ser Frank