TOP GRUPS | Ja la tenim aquí! Ja la tenim aquí! – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

10 maig de 2018

Ni terceres avaluacions, ni vacances: a Top Grups tenim ganes de començar el nou curs i ja podem dir que tenim a punt la programació de l’any que ve! És per això que us volem mostrar un tastet de tots els grans èxits que ens esperen la propera temporada.

La missió que ens plantegem a Espectacles amb classe és educar i acompanyar la diversitat de sensibilitats a través d’una programació d’arts escèniques transversal pel que fa a edats i gèneres teatrals.

Enguany s’ha buscat una programació que girés al voltant de dos eixos molt clars: espectacles de gran èxit la temporada passada i espectacles de grans companyies en cartell l’any que ve. Cuidant i buscant la màxima qualitat de les obres ofertes per als vostres alumnes, hem arribat a un balanç acurat respecte edats dels públics, gèneres teatrals i llengües.

De l’any passat recuperem Yerma, el clàssic de Lorca que va esgotar localitats durant dos anys consecutius al Teatre Akadèmia, El despertar de la primavera, el musical que va revolucionar el Teatre Victòria amb la quantitat de talent dels joves actors que hi participaven, Castle School Musical, i el tracte que donava al bullying al institut, i Invasió Subtil i altres contes, l’èxit de la companyia Eòlia que dóna vida als contes més divertits de Pere Calders.

Paral·lelament a la temporada d’espectacles escolars, el Teatre Poliorama acollirà el nou musical de Dagoll Dagom, Maremar, que evoca el tema de la crisi dels refugiats amb música basada en cançons de Lluis Llach, i la comèdia La tendresa coproduïda per Dagoll Dagom i T de Teatre. En anglès us portem una adaptació de gran qualitat de ShakespeareHamlet or not. La companyia Eòlia tornarà un altre vegada aquest mateix any amb La plaça del diamant, el clàssic de la literatura catalana de Mercè Rodoreda. Per a públics de Educació Infantil i Cicle Inicial i Mitjà portarem l’obra-concert El director desconcertat.

Tota aquesta programació es presentarà en una fantàstica gala el proper 29 de maig al Teatre Victòria on totes vosaltres esteu convidades a assistir! Amb tastets de les obres ofertes per la temporada vinent, un fantàstic berenar i més sorpreses!

DESCARREGA’T TOTA LA PROGRAMACIÓ, AQUÍ