TOP GRUPS | Michael Jackson reviu a Barcelona al Teatre Victòria i al Teatre Tívoli. Reserves de grups amb descomtpe a Top Grups! Michael Jackson reviu a Barcelona – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

12 febrer de 2018

Arriben a Barcelona 2 concerts tribut per reviure les cançons més conegudes d’un dels artistes més inoblidables del pop.

Forever – King of pop arriba del 27 d’abril al 20 de maig al Teatre Tívoli. L’espectacle va néixer el 2010 al Teatre Lope de Vega de Madrid i, després de fer gira mundial, torna a Espanya. El 2011 Joseph Jackson va veure l’espectacle i des de llavors gaudeix amb l’aval de la Jackson Family Foundation. L’espectacle està format per música i ball en directe i en destaca el cor de gospel.

 

I want u back serà del 29 de maig al 08 de juliol al Teatre Victòria. Es va estrenar al Teatro Calderón de Madrid i va fer 47 concerts consecutius, representant un punt de trobada pels seguidors del cantant. Compta amb una banda en directe i en destaquen dos artistes que fan únic l’espectacle: el cantant Dabeat i un cos de ball encapçalat per SacMJJ, considerat un dels millors impersonadors de Michael Jackson.