TOP GRUPS | TEMPORADA TEATRE ESCOLAR 2019 2020 POLIORAMA - ESPECTACLES AMB CLASSE Nova temporada escolar pel curs 2019-2020! – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

03 juny de 2019

Més de 400 mestres van omplir el Teatre Poliorama el passat 29 de maig per assistir a la presentació de la programació d’Espectacles amb classe per al curs 2019-2020. Des de Top Grups  tenim moltes ganes de mostrar-vos les novetats escollides, per això us volem compartir un tastet de tots els grans èxits que ens esperen la temporada vinent.

La missió que ens plantegem a espectacles amb classe és educar i acompanyar la diversitat de sensibilitats a través d’una programació d’arts escèniques transversal pel que fa a edats i gèneres teatrals.

Enguany s’ha buscat una programació que giri al voltant de dos eixos molt clars: espectacles de gran èxit la temporada passada i espectacles de grans companyies en cartell l’any que ve. Cuidant i buscant la màxima qualitat de les obres ofertes per als diferents alumnes, hem arribat a un balanç acurat respecte edats dels públics, gèneres teatrals i llengües.

De l’any passat recuperem el musical Maremar, gran èxit de Dagoll Dagom, que evoca el tema de la crisi dels refugiats amb música basada en cançons de Lluis Llach. Comptarem de nou amb l’obra més emblemàtica de Mercè Rodoreda i un clàssic de la novel·la de postguerra: la Plaça del Diamant, dirigida per Paco Mir i produïda per la Companyia Eòlia. En llengua anglesa i molt aclamada el passat curs, us portem l’adaptació de gran qualitat de Shakespeare: Hamlet or not.

El Teatre Poliorama acollirà La importància de ser Frank, gloriosa obra d’Oscar Wilde estrenada la temporada passada al Teatre Nacional dirigida per David Selvas.

La companyia T de Teatre ens presentarà els Contes de l’Empar Moliner; obra que es nodreix d’una temàtica entorn la dona on la lucidesa radical i estimulant per part dels textos de l’escriptora posarà davant nostre un mirall per a fer-nos reaccionar.

En llengua castellana, de la mà del Projecte Ingenu i sota la direcció de Marc Chornet, comptarem amb el clàssic de SheakespeareRomeu i Julieta. 

Com a novetat i per al públic més petit d’ Educació Infantil i Primària, presentem una proposta que us enamorarà: Jo vaig amb mi, una adaptació del llibre de Raquel Díaz Reguera dirigida per Paco Mir.

També introduirem la ciència al teatre amb un espectacle interactiu: Escape Science. Preparats per resoldre enigmes a través del joc?

Per últim, i per tots aquells que tinguin inquietuds artístiques, us proposem un treball actoral i emocional de la mà de l’escola Eòlia. Un taller introductori en què ens endinsarem en el món de la tècnica teatral a través de l’energia, la fisicalitat i la connexió entre la veu, el cos i les emocions.

Pots descarregar-te el programa en PDF aquí

Més informació i reserves a www.topgrups.com/educa